top news

Producten

Renaissance kleurtrend

maandag, 30 oktober 2017 15:12

Rijke en weelderige kleuren zie je overal op de catwalks. Met IGORA ROYAL Opulescence kun je deze Renaissance trend nu zelf ook omarmen.

De IGORA ROYAL Opulescence permanente kleuring is verkrijgbaar in zes tinten: Velvet Slate, Royal Russet, Fiery Copper, Powder Blush, Sheer Mauve en Golden Dawn. De kleuren zijn geïnspireerd door de pigmenten die gebruikt werden door Renaissance kunstenaars. Deze opulent, maar toch genuanceerde tinten creëren elke keer opnieuw een luxe en levendig resultaat.

Bij de IGORA ROYAL Opulescence kleurlijn horen ook twee salonservices: Natural Illumination Service en Soft Illumination Service. De Natural Illumination Service is een moderne combinatie van IGORA ROYAL Opulescence tinten, die op een kruislings diagonale wijze worden opgebracht. Op deze manier wordt een 'lit from within' stralend effect gecreëerd, waardoor het haar elegante diepte krijgt. Het 3D-effect kan worden bereikt met de Schwarzkopf Professional ColorMelter palet en spons.

De Soft Illumination Service is een verfijnde combinatie van complementaire IGORA ROYAL Opulescence tinten. De kleuren worden met een chevrongeïnspireerde techniek opgebracht om zachte diepte en textuur te creëren. Dit 3D-effect komt tot leven met de Schwarzkopf Professional ColorMelter palet en penseel.

Beide IGORA ROYAL Opulescence kleurservices kunnen bekeken worden op het Schwarzkopf Professional YouTube kanaal: youtube.com/schwarzkopfpro

  • IGORA ROYAL Opulescence



  • IGORA ROYAL Opulescence



  •  

Related items

  • Trend Event 2022 30 oktober 2017

    Voor het eerst in vierenhalf jaar was er weer een Trend Event van Schwarzkopf Professional in de Central Studios in Utrecht. De animo voor de live presentatie van onder andere de nieuwe Essential Looks collectie was groot.

  • Video alert! The Afro by Tyler Johnston 30 oktober 2017

    Het stylingmerk Session Label van Schwarzkopf Professional is vernieuwd. Voor kappers die meer willen! Er zijn vijf gloednieuwe innovaties aan de lijn toegevoegd en de zeven meest geliefde producten zijn opnieuw gelanceerd.

  • Blondes of the world 30 oktober 2017

    Schwarzkopf Professional introduceert #BLONDESOFTHEWORLD. De campagne laat zien dat met BLONDME voor iedereen een blonde haarkleur gecreëerd kan worden, ongeacht huidskleur, haartype, leeftijd of geslacht.

  • Arjan Bevers wordt Ambassador Schwarzkopf Professional 30 oktober 2017

    Arjan Bevers, eigenaar van Avanti Kappers in Helmond en tweevoudig Hairdresser of the Year, heeft een exclusief contract getekend bij Schwarzkopf Professional. Vanaf 1 januari 2021 is hij als ambassadeur exclusief aan dit merk verbonden.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL