top news

Collecties

Top News

Seditionaries by Saco

26 januari 2023

Een collectie ter ere van uitdagers en tegenstanders van de norm. "Seditionaries is een serie opgedragen aan de mantra van het winnen aan kracht door eenvoud. Een uitdaging om het overbodige weg te laten en elke look tot z'n essentie te distilleren", aldus Richard Ashforth.

De Precious collectie van Casey Coleman is zowel qua kleur als textuur geïnspireerd op natuurlijke edelstenen en materialen.

Imagine by kpOchs

11 januari 2023

Stel je voor dat alle mensen de wereld delen... Met de Imagine collectie 2023 stuurt kpOchs een vredesboodschap, boordevol actuele trends en stijlen.

Capsule by Le Lab

05 januari 2023

De Capsule collectie is poëtisch en rauw tegelijk. Een weergave van drie tegenovergestelde karakters: de zachtheid van de golf, de kracht van de boom en het geweld van de spikes voor een zeer specifieke haarfocus.

De looks uit de collectie Pop Impression van Roberto Dallo zijn geïnspireerd op de jaren 80. Krachtige volumes, luchtige krullen en nauwkeurig geknipte kapsels om te imponeren en te verbazen.

De collectie Blurred Lines van de Londense kapper Danilo Giangreco werd sterk geïnspireerd door hoe virtual reality de wereld gaat herdefiniëren.

Een nonchalante jaren 90 vibe, geïnspireerd door de music scene van Seattle uit het begin van het grunge tijdperk. Dat was het concept voor de collectie Teen Spirit van Lizzy Lemon.

Pagina 1 van 39
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL