top news

Collecties

Top News

In de collectie Red Madness van Christophe Gaillet staat de paradox van zachtheid en kracht centraal. De looks bestaan uit XXL-volumes, kapsels met meerdere lengtes en blondtinten met warme en koude nuances.

Hair diversity

23 juli 2021

Om het nieuwe Matrix en de focus op diversiteit te vieren, heeft het merk de handen ineengeslagen met drie artists voor de productie van een lokale haarcollectie voor all hair types, all humans.

Intimate, de nieuwe collectie van Angelo Seminara, is geïnspireerd door het isolement en de innerlijke zelfreflectie van het afgelopen jaar.

Team Twins ziet de Perspective collectie als het begin van een nieuw seizoen, maar ook van een nieuw tijdperk waarin we alles vanuit een ander perspectief bekijken en beleven.

De ISNEW collectie van Hairkrone bestaat uit opvallende looks, intense kleuren en levendige texturen met een knipoog naar de instinctieve diversiteit van Generatie Z. Fris, modern en zeer kleurrijk!

Élise Antoine wil in haar nieuwe collectie United de verschillen tussen de seksen overbruggen. "Mijn creativiteit leidt me naar uniseks lijnen, soepele en levendige texturen." Kleuren worden gemengd en temperen elkaar voor een vrouwelijke en mannelijke look zonder vooroordelen.

UMA by Kumenhair

03 juni 2021

De innovatieve techniek die José García Benítez heeft gebruikt voor zijn collectie UMA verandert haar in een nieuwe geometrische vorm.

Pagina 1 van 34
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL