top news

Collecties

Top News

IMMERSION by TONI&GUY

27 januari 2022

De campagne IMMERSION 2022 van TONI&GUY is gericht op de laatste, aantrekkelijke en herkenbare haarmodetrends.

De gloednieuwe collectie N°16, getekend door Pierre Ginsburg voor het merk Revlon Professional, benadrukt twee tegengestelde stijlen, zowel in kleur als in vorm. Zodat elke vrouw, blond of brunette met lang of kort haar, zich kan identificeren met de klassieke en tijdloze looks.

De Spaanse kapper Javier Gomar heeft zijn avant-gardecollectie Gravity gebaseerd op de Melkweg. De kapsels zijn geïnspireerd door verschillende hemellichamen, met ronde vormen en volumes.

De collectie Grafic van Rodrigo Araneda heeft tot doel de grens tussen de contrasterende betekenissen van het woord grafisch te overschrijden - een visueel artistiek ontwerp of een sterke, levendige beschrijving.

Photografica, de tweede samenwerking tussen Arjan Bevers en Andrew O'Toole, is een eerbetoon aan de meest iconische meesters van de fotografie. De beelden zijn rauw en ongepolijst, en creëren op deze manier maximale expressie.

Met zijn collectie Butterflies in Flight is David Barron verkozen tot een van de finalisten van de North American Hairstyling Awards (NAHA) 2022 in de categorie Avant Garde.

Mars Mania by kpOchs

10 november 2021

Mad Max meets Mars in de nieuwe collectie Mars Mania van Klaus Peter Ochs. Purisme en avant-garde zijn de inspiratiebronnen voor deze opwindende stijlen; van finger waves tot meer extreme coupes.

Pagina 1 van 35
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL