top news

Collecties

Top News

Candice McKay heeft zich voor de Intrinsic collectie laten inspireren door het liedje 'Fade into You' van Mazzy Star. "Tijdens de voorbereidingen bleef ik nadenken over hoe het lied zich zou kunnen verhouden tot de relatie van de natuur met de mensheid en hoe ons ego en eigenbelang ons loskoppelen van onze…

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Achromic collectie van Jonathan Turner opzettelijk verstoken van kleur voor een focus die puur op vorm en textuur ligt. De hairstylist van Hooker & Young vertrouwt voor deze visueel sterke collectie volledig op zijn vakmanschap.

Inspiratie voor de SS22 collectie Minimalisme van Hans Beers werd gevonden bij de Italiaanse componist en pianist Ludovico Einaudi en de natuur.

De Extraordinarily Natural collectie van Antoinette Beenders draait om 'buitengewone mensen' die zich op hun eigen manier presenteren. Een serie zonder opsmuk, gefotografeerd met natuurlijk licht en met jonge individuen die model stonden.

KIS introduceert met Magic Mud haar meest krachtige blondeerpoeder. Natasja Keijzer, Creative Director KIS Haircare, deed de shoot voor deze nieuwe lancering.

Continuum is de premièrecollectie van Ludovic Beckers en de eerste L’ANZA collectie onder leiding van het Europese team. Klassieke vormen worden opnieuw uitgevonden en gecombineerd met eigentijdse accenten om de meest trendy hair designs te realiseren.

Een vrouw met verschillende persoonlijkheden, sterk, breekbaar en extravagant, maar altijd in haar mooiste gemoedstoestand. Een uitgesproken stijl en comfortabel over de manier waarop ze eruitziet.

Pagina 1 van 37
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL