top news

Educatie

Top News

The Fellowship for British Hairdressing heeft haar online educatieplatform The Knowledge gratis toegankelijk gemaakt voor iedereen om de kappersbranche te ondersteunen tijdens de huidige coronavirus pandemie.

Langhaar maestro Patrick Cameron begrijpt dat we in moeilijke en gecompliceerde tijden leven, en hij bedacht een inspirerende manier voor kappers over de hele wereld om hun creatieve 'happy place' te vinden door 'Education in Isolation' te lanceren.

Begin maart stond Huub Eysink op het podium van het Spectrum, in de Ask Academy Schwarzkopf  in Werkendam, om zijn passie voor kleuren over te brengen op de Spectrumleden.

Begin februari kwamen Paul Gehring en Encarna Pachon voor twee dagen naar de Academy Schwarzkopf Werkendam voor het Spectrum. Daar presenteerden ze hun nieuwe collectie 'Who are you' en de Spectrum-leden konden zich tijdens de hands-on praktijkdag verdiepen in de kniptechnieken.

In november stond het team van Sense Androgyn op het podium in de ASK Academy Schwarzkopf in Werkendam om hun ideeën en vakkennis met de Spectrum-leden te delen.

Word een kunstenaar en creëer nieuwe geometrieën met onverwachte effecten, waardoor het haar verandert in een waar kunstwerk!

Piet-Jan Duivenvoorden en zijn team van FORTY SEVEN zijn een samenwerking met Schwarzkopf Professional aangegaan. In de salon in Noordwijk wordt voortaan gewerkt met de kleur-, care- en stylingproducten van Schwarzkopf Professional. Ook zal Piet-Jan Duivenvoorden verschillende presentaties en trainingen voor Schwarzkopf Professional gaan geven.

Pagina 1 van 5
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL