top news

Educatie

Top News

Begin april stond Shah Hosseinpour voor de leden van het Spectrum op het podium van de Schwarzkopf Academy in Werkendam. Hij demonstreerde de shadow face framing. "Prachtig in koelblond haar", aldus Shah.

Begin maart werd er eindelijk weer een live presentatie gehouden voor de Spectrumleden. Op het podium van de ASK Academy Schwarzkopf in Werkendam stond Sonya Bloemhard om haar passie voor kleuren over te brengen. De creativiteit spatte er vanaf!

The Fellowship for British Hairdressing heeft haar online educatieplatform The Knowledge gratis toegankelijk gemaakt voor iedereen om de kappersbranche te ondersteunen tijdens de huidige coronavirus pandemie.

Langhaar maestro Patrick Cameron begrijpt dat we in moeilijke en gecompliceerde tijden leven, en hij bedacht een inspirerende manier voor kappers over de hele wereld om hun creatieve 'happy place' te vinden door 'Education in Isolation' te lanceren.

Begin maart stond Huub Eysink op het podium van het Spectrum, in de Ask Academy Schwarzkopf  in Werkendam, om zijn passie voor kleuren over te brengen op de Spectrumleden.

Begin februari kwamen Paul Gehring en Encarna Pachon voor twee dagen naar de Academy Schwarzkopf Werkendam voor het Spectrum. Daar presenteerden ze hun nieuwe collectie 'Who are you' en de Spectrum-leden konden zich tijdens de hands-on praktijkdag verdiepen in de kniptechnieken.

In november stond het team van Sense Androgyn op het podium in de ASK Academy Schwarzkopf in Werkendam om hun ideeën en vakkennis met de Spectrum-leden te delen.

Pagina 1 van 6
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL