top news

Educatie

Time to shine

maandag, 24 juli 2023 08:10

Calligraphy Cut is een revolutionaire techniek om het haar te knippen, geïnspireerd op het snijden van bloemen. Diagonaal gesneden bloemen hebben een groter oppervlak, kunnen meer vocht opnemen en blijven langer gezond...

Deze techniek houdt het haar zo gezond als vers gesneden bloemen! Maar dat is niet alles. Calligraphy Cut opent nieuwe deuren voor jou als stylist. Je voelt het verschil al tijdens de eerste knip­ beurt en beseft dat je het haar kunt stylen met de kracht van de knipbeurt alleen en met snelle, eenvoudige bewegingen. Jij bepaalt de richting waarin het haar valt en jouw klan­ ten kunnen zich verheugen op meer volume, minder gespleten punten en meer glans.

De Calligraph is ontworpen om het haar altijd in een constante hoek van 21 graden te knip­ pen. Dit vergroot de doorsnede van de haar­ punten, waardoor het haar meer volheid, licht­ heid en volume krijgt. Maar het belangrijkste is dat het haar met deze speciale tool veel minder splijt. En doordat het kapsel gewoon met het haar meegroeit, heeft de klant er ook veel langer plezier van. Dus zelfs na een paar weken, ziet het haar er nog steeds super­ verzorgd uit!

Wil je meer weten over Calligraphy Cut of heb je vragen? Reserveer dan een plek in de gratis webinar en leer in een ontspannen sfeer meer over Calligraphy Cut en de mogelijkheden voor jouw salon.

  • Calligraph  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL