:


Watch the videos!

top news

Candice McKay heeft zich voor de Intrinsic collectie laten inspireren door het liedje 'Fade into You' van Mazzy Star. "Tijdens de voorbereidingen bleef ik nadenken over hoe het lied zich zou kunnen verhouden tot de relatie van de natuur met de mensheid en hoe ons ego en eigenbelang ons loskoppelen van onze…

Met een spectaculaire show van internationale allure heeft Keune Haircosmetics op zondag 19 juni in de RAI Amsterdam zijn honderdjarig bestaan gevierd.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Achromic collectie van Jonathan Turner opzettelijk verstoken van kleur voor een focus die puur op vorm en textuur ligt. De hairstylist van Hooker & Young vertrouwt voor deze visueel sterke collectie volledig op zijn vakmanschap.

De winnaar van de 30e editie van de Coiffure Award is bekend! Mark van Westerop van Pro-Solo uit Alkmaar werd, voor de derde keer in zijn carrière, uitgeroepen tot Hairdresser of the Year en zal worden opgenomen in de Hall of Fame.

Inspiratie voor de SS22 collectie Minimalisme van Hans Beers werd gevonden bij de Italiaanse componist en pianist Ludovico Einaudi en de natuur.

De Extraordinarily Natural collectie van Antoinette Beenders draait om 'buitengewone mensen' die zich op hun eigen manier presenteren. Een serie zonder opsmuk, gefotografeerd met natuurlijk licht en met jonge individuen die model stonden.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL