:


Watch the videos!

top news

Rozan Zonneveld van Sjenkels Leiden werd gisteravond in Studio 21 uitgeroepen tot Hairdresser of the Year 2024. Daarmee is ze de grote winnaar van de 32e editie van de Coiffure Award.

Voor Magnetic Hologram heeft Dominic Vleer zich laten inspireren door AI en de manier waarop deze revolutie steeds meer versmelt met de huidige wereld.

KEVIN.MURPHY heeft een aanvulling op de COLOR.ME collectie gelanceerd met de focus op natuurlijke looks. De lijn bestaat uit twee MATTE shades, twee ASH.VIOLET shades en twee VIOLET shades.

The Hair Compass

25 april 2024

In 2010 startte Babette Hoogeveen met haar eigen salon: H&H studio in Badhoevedorp. “Het uitgangspunt was om met maximaal drie mensen in deze ruimte te werken, maar dat werden er meer. Het was sowieso tijd voor vernieuwing en dan konden we de ruimte meteen efficiënter inrichten."

De nieuwe trendcollectie van TRINITY haircare voor lente/zomer 2024 heet ‘More or less’. Een duidelijke verklaring dat alles wat je doet, afhangt van je stemming.

De Stealth collectie van Hooker & Young bestaat uit sterke architectonische looks. Gerichte verlichting accentueert het haar en de vorm, versterkt door een schaduwachtig silhouet van de algehele look.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL