:


Watch the videos!

top news

Brigade van Chrystofer Benson tilt militaire chic naar een hoger niveau! De gewaagde en kleurrijke collectie wordt gekenmerkt door de futuristische, apocalyptische en militaire stijl van Benson, waarbij textuur de boventoon voert.

De collectie Blank Canvas van Mark Westerop is erg kleurrijk. De focus ligt op de techniek, op het vakmanschap daarachter. Er gebeurt veel, maar het oogt toch harmonieus.

De collectie Poétique van Patrick Verhoef wordt gekenmerkt door tijdloos en dromerig haar. Het zijn kapsels waar veel vrouwen zich in zullen herkennen of die ze graag zouden willen dragen. Echt, aanraakbaar haar.

Voor de derde keer in zijn carrière is Arjan Bevers uitgeroepen tot Hairdresser of the Year tijdens het Coiffure Award gala, dat zondag 14 mei plaatsvond in Studio 21 in Hilversum. Dit betekent dat hij zal worden opgenomen in de Hall of Fame.

Dominic Vleer, ambassadeur voor L'Oréal Professionnel Benelux, lanceert zijn nieuwe collectie French Balayage & Pearls, geïnspireerd door de weerspiegeling van de kleurreflecties van parels.

Geïnspireerd door een Vogue-foto van David Sims uit 2005, waar mannelijke en vrouwelijke modellen in elkaar overvloeiden, wilde David Corbett in deze collectie hetzelfde grimmige, androgyne gevoel creëren.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL