:


Watch the videos!

top news

I love you Paris by HCF

29 september 2022

Voor de herfst/wintercollectie 'I love you Paris' liet Haute Coiffure Française zich inspireren door een icoon van haute couture voor vrouwen: Yves Saint Laurent.

Lady Apfel by Olga Garcia

21 september 2022

Deze collectie is geïnspireerd op de altijd verrassende look van Iris Apfel, een creatieve, krachtige en veelzijdige vrouw, die mode in al haar facetten heeft geëvolueerd.

Tailored by Mike Taylor

14 september 2022

De nieuwste collectie van Mike Taylor is zowel een woordspeling als een beschrijving van de op maat gemaakte kapsels voor mannen. Gecreëerd met behulp van een scala aan technieken, is Tailored een perfect voorbeeld van stijlvolle maar niet overdreven gestylede mannenlooks.

Half mei is Mark van Westerop van Pro-Solo in Alkmaar voor de derde keer benoemd tot Hairdresser of the Year en daarmee komt hij in de Hall of Fame.

Davines streeft naar een wereld waarin schoonheid en duurzaamheid samensmelten en lanceert een nieuw sociaal-ecologisch initiatief: We Sustain Beauty.

Yoella Wauters opende haar eerste vestiging van By Yoel in 2013 in Landsmeer. Ze was toen negentien. In 2021 kwam daar de salon in Abcoude bij. “Hier wilde ik graag een luxe beleving creëren.”

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL