top news

Looks

Top News

Met een gedurfde missie om de grenzen van hair design te herdefiniëren, verweeft Antoinette Beenders kunstzinnigheid en de allernieuwste  technologie naadloos met elkaar in haar Astral collectie.

Het Wella Professionals jonge Global Ambassadors Team creëerde deze kleurrijke AW23 Color Blocking collectie.

Een spannende mix van uitersten die moeiteloos samenkomen in harmonieuze trendy looks, dat is Contrast, de Haarmodelijn voor najaar/winter 2023-2024.

Trend: Viva Magenta

28 april 2023

Een onconventionele tint voor een onconventionele tijd. Viva Magenta is een signaal van kracht, inclusiviteit en zelfexpressie. Een droom die uitkomt voor colorists over de hele wereld.

NAK Hair lanceert de nieuwe campagne voor 2023: Where We Belong. De modellen vertegenwoordigen verschillende haartypes, maar hebben allemaal prachtig glanzend en gezond haar.

Speciaal voor de lente/zomer 2023 creëerde Wella Professionals zeven gepersonaliseerde stijlen met de nadruk op blond. De grootste trend voor dit seizoen!

Glossing 80s

01 februari 2023

Voor de collectie Glossing 80s gaf Francis Schroembges het haar van het covermodel een extra touch of colour. De zachte en subtiele kleuraccenten blenden mooi.

Pagina 1 van 11
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL