top news

Looks

Top News

Onlangs presenteerde Dominic Vleer zijn show Ocean Realness in de Maassilo in Rotterdam. Een combinatie van draagbare en avant-gardistische looks met variëteit in structuren en het gebruik van contrasterende kleuren.

The Bridal Project

29 april 2022

Volgens trendwatchers is 2022 het jaar van de bruiloften en daarom slaan Goldwell Kerasilk en ontwerper Tess van Zalinge de handen ineen voor The Bridal Project.

The Purist Collection

06 februari 2022

The Purist is een collectie moderne kapsels met een klassieke basis. De lange shag van covermodel Julie is geïnspireerd op de Brigitte Bardot look uit de jaren 60.

Recreate Red

12 oktober 2021

De coverlook heet Recreate Red en komt uit de herfst/wintercollectie Rebirth van TRINITY haircare. De lange pony is een blijvertje en de felle koperkleur past perfect bij dit seizoen.

Tijdens de Fashion Week in Milaan werkte hair stylist Holly Smith backstage bij Missoni. Met de producten van Moroccanoil creëerde ze de 'out of the shower' look, een getextureerde wetlook.

Het covermodel dat de editie april-juni 2021 van Estetica NL siert is een stijlvolle look uit de LightDimensions collectie van Goldwell. De ijsblonde kleur van Icy Aurora is een absolute blikvanger!

Blondes of the world

10 februari 2021

Schwarzkopf Professional introduceert #BLONDESOFTHEWORLD. De campagne laat zien dat met BLONDME voor iedereen een blonde haarkleur gecreëerd kan worden, ongeacht huidskleur, haartype, leeftijd of geslacht.

Pagina 1 van 10
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL