top news

Looks

Top News

De nieuwe trendcollectie van TRINITY haircare voor lente/zomer 2024 heet ‘More or less’. Een duidelijke verklaring dat alles wat je doet, afhangt van je stemming.

Midnight Berry

20 februari 2024

Goldwell heeft samen met trendbureaus en kleurexperts een eigen Color of the Year geïntroduceerd: Midnight Berry. Het gaat om een diepe paars- en blauwtint, die rijkdom en complexiteit uitstraalt.

Pantone heeft dé kleur voor 2024 bekendgemaakt: Peach Fuzz. Het kleurinstituut omschrijft de perzikachtige tint als fluweelzacht en subtiel sensueel.

Met een gedurfde missie om de grenzen van hair design te herdefiniëren, verweeft Antoinette Beenders kunstzinnigheid en de allernieuwste  technologie naadloos met elkaar in haar Astral collectie.

Het Wella Professionals jonge Global Ambassadors Team creëerde deze kleurrijke AW23 Color Blocking collectie.

Een spannende mix van uitersten die moeiteloos samenkomen in harmonieuze trendy looks, dat is Contrast, de Haarmodelijn voor najaar/winter 2023-2024.

Trend: Viva Magenta

28 april 2023

Een onconventionele tint voor een onconventionele tijd. Viva Magenta is een signaal van kracht, inclusiviteit en zelfexpressie. Een droom die uitkomt voor colorists over de hele wereld.

Pagina 1 van 11
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL