top news

Producten
Top News

Stralend blond

24 juli 2023

De nieuwe Starlight Blonde lijn van Nook biedt kappers de essentiële tools om zeer creatieve, flexibele en doel­ gerichte resultaten te bereiken, dankzij innovatieve en geavanceerde vegan formules met bescherming en respect voor het haar en de hoofdhuid.

Goldwell introduceert Topchic Zero, een ammoniavrije en verzorgende aanvulling op de al bestaande Topchic lijn.Topchic Zero geeft 100 procent grijsdekking, natuurlijke, gelijkmatige kleurresultaten en tot tweemaal meer glans aan het haar.

Sebastian Professional introduceert PENETRAITT Overnight Repair Serum, een innovatief acht uur werkend serum, dat het haar gedurende de nacht van binnenuit herstelt.

De afgelopen tien jaar is Moroccanoil Treatment uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd product, dat in zeventig landen over de hele wereld wordt verkocht. Om dit heuglijke feit te vieren, heeft de populaire olie tijdelijk een frisse nieuwe look gekregen.

Creëer en behoud de perfecte blow-dry met de BLOW.DRY WASH en RINSE zonder concessies te doen aan de conditie van het haar.

Speciaal voor mannen

01 februari 2023

NAK Barber is een nieuwe range van NAK Hair, speciaal voor mannen. De lijn bestaat uit zes styling­producten (hold 4 tot en met 9) en een Daily Detox Shampoo.

Plump up the volume

25 oktober 2022

In de herfst en winter kunnen klanten meer last hebben van haaruitval. Gelukkig heeft KEVIN.MURPHY een lijn die dit probleem tegengaat. De PLUMPING-lijn is speciaal ontwikkeld om dun haar te verdikken en haaruitval te voorkomen.

Pagina 1 van 28
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL