top news

Producten
Top News

Passie voor duurzaamheid

14 september 2021

weDo/ Professional is een eco-ethisch haarverzorgingsmerk, opgericht door een kleine groep mensen binnen Wella Company met een gemeenschappelijke passie voor duurzaamheid.

Verzorg de hoofdhuid

06 september 2021

Keune Haircosmetics lanceert verzorgingsproducten voor de hoofdhuid, om te kunnen voldoen aan de groeiende behoefte aan hoogwaardige hooofdhuidverzorging. Mooi haar begint immers bij een gezonde hoofdhuid.

STMNT Grooming is ontwikkeld door drie toonaangevende pioniers in de barberwereld. Een compacte serie producten voor mensen die gedurfde en authentieke statements met haar willen maken.

De Limited Edition Spring-Summer 2021 Cordless Straightener van Balmain Hair Couture is geïnspireerd op de colour-blocking trend van de jaren 90.

Groene lancering

01 mei 2021

Wil je het beste voor je haar en een bewustere keuze maken? KIS lanceert KIS Green, een lijn met duurzame shampoos en conditioners. De nieuwe KIS Green is 100 procent vegan, minimaal 87 procent natuurlijk, geproduceerd in eigen land en verpakt in gerecyclede flacons.

Sexy beach look

17 maart 2021

Je wilt fris haar. Je wilt volume. En je wilt het nu! Met de Hustler Texturising Dry Shampoo creëer je in een handomdraai je favoriete kapsel. De met proteïne verrijkte formule absorbeert overtollig vet en voegt volume en textuur toe aan het haar.

De care range van Balmain Hair is uitgebreid met een speciale lijn voor gekleurd, beschadigd en overbehandeld haar: Couleurs Couture Colour Care. Deze lijn bestaat uit een hydraterende shampoo en conditioner.

Pagina 1 van 26
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL