top news

Producten
Top News

Plump up the volume

25 oktober 2022

In de herfst en winter kunnen klanten meer last hebben van haaruitval. Gelukkig heeft KEVIN.MURPHY een lijn die dit probleem tegengaat. De PLUMPING-lijn is speciaal ontwikkeld om dun haar te verdikken en haaruitval te voorkomen.

Haar als nieuw

29 april 2022

K18 gebruikt biomimetica om keratineketens in slechts vier minuten blijvend te herstellen. Het resultaat is zacht, glad, sterk en veerkrachtig haar dat als nieuw aanvoelt!

Next level blond

29 april 2022

Goldwell Colorance Gloss Tones - met Clear en vijftien tinten blond - voor stralende blonde resultaten, die 41 procent langer meegaan. De specialist voor uitzonderlijke glans en maximale prestaties in slechts tien minuten.

Maak kennis met KMS Cleansing Mist. Deze handige non-aerosol spray verfrist het haar en zorgt voor gewichtloze hydratatie.

Haarroutine co-wash

06 februari 2022

Co-washing is de afkorting van conditioner wassen. Zeker krullend of extreem droog haar kunnen hier baat bij hebben.

Elke blonde look heeft de potentie om iconisch te worden met de combinatie van een op maat gemaakte BLONDME kleurservice gevolgd door de juiste verzorging.

Volle wenkbrauwen

15 december 2021

Aveda breidt de populaire Invati Advanced collectie uit met de lancering van de Thickening Foam en het Brow Thickening Serum.

Pagina 1 van 27
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL