top news

Producten
Top News

KEVIN.MURPHY heeft een aanvulling op de COLOR.ME collectie gelanceerd met de focus op natuurlijke looks. De lijn bestaat uit twee MATTE shades, twee ASH.VIOLET shades en twee VIOLET shades.

Sexy bedroom hair

20 februari 2024

Met alle haartrends die voorbijkomen op de tijdlijn en op straat is het duidelijk dat er één ding is waar we allemaal naar op zoek zijn: looking effort­lessly good.

All good... DunGüd

30 januari 2024

Het Australische professionele haarverzorgingsmerk DunGüd, uitgesproken als 'done good', is vanaf nu via Happy Campers verkrijgbaar in Nederland en België. De belofte van DunGüd is ‘to bring you the Güd, the whole Güd, and nothing but the Güd’.

Luxueuze haarkleur

11 december 2023

Het Illumina Color portfolio van Wella Professionals heeft een facelift ondergaan en bevat vier nieuwe nuances, bestaande uit onweerstaanbaar licht warmgoud en luxe kopertinten.

Luxueuze glans

24 oktober 2023

Stap binnen in KEVIN.MURPHY’s wereld van luxueuze glans met de nieuwste COLOR.ME GLOSS shades: Opulent Reflection. COLOR.ME GLOSS is perfect voor die tijdelijke kleuring, om iets nieuws uit te proberen of om die nieuwe kleur juist te onderhouden.

It's natural

19 oktober 2023

‘We change. It’s natural’ is de slogan van de vernieuwde Framesi Morphosis lijn. En ‘natural’ is de Morphosis Hair Treatment Line zeker...

Herstel beschadigd haar in 90 seconden met Ultimate Repair van Wella Professionals. De overzichtelijke verzorgingslijn bestaat uit vier producten en vier stappen voor zichtbaar herstel.

Pagina 1 van 29
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL