top news

Magazine
Top News

In de afgelopen 77 jaar heeft Estetica er altijd naar gestreefd om de redactionele inhoud en het grafisch ontwerp te actualiseren en te innoveren.

Dit is het laatste nummer van ESTETICA NL in deze vorm. Zo krijgt het logo onder andere een meer eigentijds grafisch ontwerp en wordt gekenmerkt door het woord HAIR.

Met de start van de herfst heerst er altijd een extra gevoel van opwinding in de kappersbranche. Dit komt onder andere door alle beurzen, evenementen en shows in binnen- en buitenland.

Klanten hebben deze zomer zin om eens lekker uit te pakken en gedragen zich door alles wat er gebeurd is expressiever. Ze willen het leven vieren en daar horen uitgesproken kleuren bij. Van kleding, haar en make-up tot accessoires, felle kleuren zie je overal terug. Mix en match voor een zoete kleurexplosie.

Elk jaar kijken we met spanning uit naar de bekendmaking van de Pantone Color of the Year. De kleur van 2022 heet Very Peri en is een mix tussen blauw en paars.

Move over, blondies! Bruin is dit seizoen de hotste kleurtrend; van cappuccino tot ebbenhout en alles daartussenin. Brunettes zijn niet langer saai, maar eerder luxueus en sensueel.

Nieuw seizoen, nieuwe trends. Nu we de niet zo zonnige zomer achter ons hebben gelaten en de herfstmaanden ingaan, zijn er verschillende trends te signaleren. Opvallend is de revival van de jaren 80 kapsels met heel veel volume, laagjes en krullen.

Pagina 1 van 7
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL