top news

Magazine
Top News

Het is waar. Als de kappersbranche een stad was, dan was het New York, the city that never sleeps. En dat kan echt vermoeiend zijn! Het lijkt wel alsof trendsettende hairstylisten overal ter wereld elke paar minuten nieuwe collecties blijven publiceren.

Kappers hebben niet alleen de kracht om het haar te transformeren, maar ook de manier waarop mensen over zichzelf denken. Wanneer LGBTQI+- jongeren hun genderexpressie ontdekken, kan een kapsel of styling enorme impact hebben. Een veilige salonomgeving is dan wel zo fijn.

In de afgelopen 77 jaar heeft Estetica er altijd naar gestreefd om de redactionele inhoud en het grafisch ontwerp te actualiseren en te innoveren.

Dit is het laatste nummer van ESTETICA NL in deze vorm. Zo krijgt het logo onder andere een meer eigentijds grafisch ontwerp en wordt gekenmerkt door het woord HAIR.

Met de start van de herfst heerst er altijd een extra gevoel van opwinding in de kappersbranche. Dit komt onder andere door alle beurzen, evenementen en shows in binnen- en buitenland.

Klanten hebben deze zomer zin om eens lekker uit te pakken en gedragen zich door alles wat er gebeurd is expressiever. Ze willen het leven vieren en daar horen uitgesproken kleuren bij. Van kleding, haar en make-up tot accessoires, felle kleuren zie je overal terug. Mix en match voor een zoete kleurexplosie.

Elk jaar kijken we met spanning uit naar de bekendmaking van de Pantone Color of the Year. De kleur van 2022 heet Very Peri en is een mix tussen blauw en paars.

Pagina 1 van 7
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL