top news

Design

Top News

The Hair Compass

25 april 2024

In 2010 startte Babette Hoogeveen met haar eigen salon: H&H studio in Badhoevedorp. “Het uitgangspunt was om met maximaal drie mensen in deze ruimte te werken, maar dat werden er meer. Het was sowieso tijd voor vernieuwing en dan konden we de ruimte meteen efficiënter inrichten."

Nieuwe showroom Inline

30 januari 2024

Inline is in 1939 opgericht en is op dit moment volledig in handen van de derde generatie Kiela. Na een grondige verbouwing is de showroom vorig jaar verplaatst naar de hoofdproductielocatie aan De Groendijck in Driebruggen, zodat ze alles onder een dak hebben.

By Essyl in Prinsenbeek

11 december 2023

Essyl van Dijk heropende afgelopen mei haar salon By Essyl op een nieuwe, veel grotere locatie. Het was haar wens klanten een sfeer van wellness te bieden. Inline werkte het idee uit in een 3D-concept en zo is de wens visueel geworden.

Hairfix in Utrecht

24 oktober 2023

Will van de Walle wilde graag een horeca-sfeer in zijn kapsalon. Guy Sarlemijn vertaalde deze wens met een opstelling van steeds twee kappersstoelen tegenover elkaar. Een schot in de roos volgens Will van de Walle van Hairfix.

Een mooi interieur moet ook functioneel zijn. Deze twee eigenschappen weet Guy Sarlemijn Design perfect te combineren.

Eind 2022 opende Rianne Bruisten de deuren van haar nieuwe salon. Bij Colorian in hartje Maasmechelen draait alles om beleving. De salon is een oase van luxe en rust.

Een jaar geleden opende Leendert van Pelt de deuren van zijn vernieuwde kapsalon in Hendrik-Ido-Ambacht. “Het moment van de verbouwing was ongunstig, maar deze kans kon ik niet laten lopen.”

Pagina 1 van 8
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL