top news

Design

Top News

In de nieuwe salon van Indyra van Gastel waan je je in een hotel. Hairdealer heeft een luxe uitstraling met een intieme sfeer. Dit past helemaal bij de chique locatie van het pand.

Vele awards heeft hij op zijn naam staan, maar nog nooit had hij een eigen salon. Tot nu toe, want Angelo Seminara, Global Goldwell Ambassador, heeft een flagshipsalon geopend in de chique Londense wijk Knightsbridge. 

Emiel Zuidgeest van Léon Zuidgeest Kappers greep de lockdown bewust aan voor een grootscheepse verbouwing. Het resultaat oogt stijlvol, warm en chic. Het Louis Vuitton-achtige sfeertje past perfect bij de klantenkring.

Pink velvet

10 februari 2021

HER avenue in Coevorden richt zich exclusief op vrouwen. Alles ademt vrouwelijkheid; van velvet stoeltjes en roze cappuccino tot een bloemenschommel.

Shop by style

10 november 2020

Guy Sarlemijn Design heeft het Australische merk Comfortel aan het assortiment toegevoegd. Comfortel staat voor creativiteit, onafhankelijk denken en toegankelijkheid.

Begin dit jaar openden Huub en Sharon Eysink de deuren van hun nieuwe salon aan de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle. Design op hoog niveau.

Time Out Haarmode in het centrum van Lisse kreeg een complete make-over. Het door Inline ontworpen interieur straalt rust en warmte uit.

Pagina 1 van 6
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL