top news

Events/Nieuws

Top News

Begin oktober nodigde Kao Salon Division stylisten van over de hele wereld uit voor de Kao Salon Virtual Experience 2021. 48 uur lang creativiteit en inspiratie!

Na het grote succes van afgelopen jaar vindt op 3-4 oktober de tweede editie plaats van de Kao Salon Virtual Experience! Dit online evenement, dat via verschillende kanalen wordt gestreamd, is een viering van creativiteit.

Britt Sturing van Twins Hair & Beauty in Dalen is de nationale Gold winnaar van de Global Creative Awards 2021 in de New Talent Colorist of the Year categorie! Zij mag namens Nederland door naar de internationale finale op zondag 3 oktober.

Keune Haircosmetics lanceert de eerste editie van de Keune Hairstylist Awards. Een internationale online competitie, waarbij haarstylisten uit meer dan 40 landen de kans krijgen om hun talent te delen met het grote publiek.

Een opvallende make-over voor Anna Nooshin. Deze Iraanse beauty ging met behulp van de Metal Detox Treatment van donker haar in één keer naar blond! Nu mag Anna zich eindelijk een blondine noemen.

George Keune senior, eigenaar van het grootste ‘family owned’ haarcosmeticabedrijf ter wereld, is 70 jaar in dienst. Keune Haircosmetics is een Nederlands familiebedrijf, dat al bijna100 jaar trouw is aan de kapper.

Mark van Westerop en Louise Vlaar van Pro-Solo in Alkmaar hebben bij de uitreiking van de TCT Awards 2021 tijdens Live Fashion Hair in Fuerteventura hoge ogen gegooid.

Pagina 1 van 28
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL