top news

Events/Nieuws

Top News

Rozan Zonneveld van Sjenkels Leiden werd gisteravond in Studio 21 uitgeroepen tot Hairdresser of the Year 2024. Daarmee is ze de grote winnaar van de 32e editie van de Coiffure Award.

In een exclusief interview voor Estetica Magazine bespreekt haarexpert en creatieveling Eugene Souleiman zijn werk backstage bij het stylen van het haar voor de Simone Rocha show met de producten van Keune Haircosmetics.

Op 23 en 24 maart 2024 kunnen bezoekers van de vakbeurs TOP HAIR zich verheugen op een internationaal topprogramma in de hallen 15, 16 en 17, waar alles draait om trends, business en fashion. Zo'n 430 exposanten en merken uit 19 landen brengen je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit…

Eind januari kwamen meer dan 700 ambassadors samen in DeFabrique in Utrecht voor het tweejaarlijkse Ambassador Event van Keune Haircosmetics.

Color Lunch

30 januari 2024

Eind vorig jaar organiseerde Beautydistrict in de A’DAM Toren een drukbezochte Moroccanoil Color Lunch. De Color Lunch was ook het lanceringsmoment van de nieuwe Chocolate tinten van Moroccanoil.

Op 19 november vond de uitreiking van de Live Fashion Hair Awards plaats op Tenerife. Deze editie werden alle deelnamerecords verbroken met maar liefst 625 collecties uit 29 landen.

Op 15 oktober vond de 41ste editie van de Alternative Hair Show plaats in ExCeL London. Na het jubileum van vorig jaar vond oprichter Tony Rizzo het tijd voor een andere opzet. Vandaar de nauwere samenwerking met Salon International.

Pagina 1 van 31
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL