top news

Events/Nieuws

Top News

Voor de derde keer in zijn carrière is Arjan Bevers uitgeroepen tot Hairdresser of the Year tijdens het Coiffure Award gala, dat zondag 14 mei plaatsvond in Studio 21 in Hilversum. Dit betekent dat hij zal worden opgenomen in de Hall of Fame.

We Are Color Event

25 november 2022

Op 6 en 7 november was het zover, het grote Wella Professionals We Are Color Event in de Jaarsbeurs in Utrecht. Tijdens het event werden de nieuwste initiatieven getoond op het gebied van kleur en technieken.

Een programma vol shows en inspirerende artist sessions vormde het decor van de Kao Salon Global Experience en de Global Creative Awards, die op 2 en 3 oktober 2022 live gingen in Amsterdam.

Trend Event 2022

25 oktober 2022

Voor het eerst in vierenhalf jaar was er weer een Trend Event van Schwarzkopf Professional in de Central Studios in Utrecht. De animo voor de live presentatie van onder andere de nieuwe Essential Looks collectie was groot.

Davines streeft naar een wereld waarin schoonheid en duurzaamheid samensmelten en lanceert een nieuw sociaal-ecologisch initiatief: We Sustain Beauty.

Retro Revival is het eerste event sinds de verhuizing van People 4 naar de Verkadefabriek. De show wordt gepresenteerd door het Fudge Artistic Team en  gastartiest Dove Palmer.

Na het ongelofelijke succes van de allereerste WE Create kondigt Wella Professionals met enthousiasme aan in 2022 terug te keren, met wat hun allergrootste virtuele evenement ooit wordt.

Pagina 1 van 29
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL