top news

Events/Nieuws

Top News

Op 15 oktober vond de 41ste editie van de Alternative Hair Show plaats in ExCeL London. Na het jubileum van vorig jaar vond oprichter Tony Rizzo het tijd voor een andere opzet. Vandaar de nauwere samenwerking met Salon International.

Op 2 oktober presenteert de Nederlandse Haarmodelijn de trends voor najaar/winter 2023-2024 in Theater Orpheus in Apeldoorn. Een onvergetelijke ervaring vol innovatieve technieken, hippe trends en nog veel meer!

Keune Haircosmetics wil een positieve impact maken op de mensen en de planeet. Het ultieme doel? De wereld goed achterlaten voor toekomstige generaties. Keune is onderweg naar een betere toekomst en nu officieel B Corporation gecertificeerd.

Kauwgom kauwend en wapperend met haar Californische blonde lokken, lijkt alles zoals je zou verwachten - althans wat de trailer betreft. Maar de film Barbie, geregisseerd door Greta Gerwig, bevat een aantal onverwachte verrassingen voor iedereen die denkt dat ze de verhaallijn al hebben doorgrond.

Provalliance, het toonaangevende kappersformulehuis met drie sterke kappersmerken BrainWash, Cosmo Hairstyling en Team Kappers, is overgestapt naar Aimy salonsoftware.

Voor de derde keer in zijn carrière is Arjan Bevers uitgeroepen tot Hairdresser of the Year tijdens het Coiffure Award gala, dat zondag 14 mei plaatsvond in Studio 21 in Hilversum. Dit betekent dat hij zal worden opgenomen in de Hall of Fame.

We Are Color Event

25 november 2022

Op 6 en 7 november was het zover, het grote Wella Professionals We Are Color Event in de Jaarsbeurs in Utrecht. Tijdens het event werden de nieuwste initiatieven getoond op het gebied van kleur en technieken.

Pagina 1 van 30
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL