top news

Bedrijf

Bedrijf

Contact

ESTETICA NL
Coiffure Media Group
Harm Smeengekade 9
8011 AK Zwolle

HOOFDREDACTIE
Maaike van der Westen
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

SALES
Ronald Vedder
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

ABONNEMENTEN
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

------------------------------------------------ 

Over ons
Estetica NL is onderdeel van een internationaal netwerk (Estetica Network) en het hoofdkantoor is gevestigd in Turijn (Italië).

Ons netwerk
Het Estetica Network telt nu 21 internationale edities verspreid in 60 landen met een totale oplage van 280.000.

Estetica NL
Estetica NL is gestart in 2008 en heeft een oplage van 4000 exemplaren. Het is hét internationale trendblad voor kappers en voor de klant van de kapper. Het glossy magazine brengt een mix van wereldse haartrends, alsmede hieraan gerelateerde onderwerpen als fashion, design en lifestyle. Uitgebreide reportages - zoals 'go green' of mannensalons - brengen opinies van kappers uit alle windstreken tot leven. Estetica NL verschijnt 5 x per jaar: iedere drie maanden een reguliere editie plus in juni een extra themanummer Color.

Met Estetica NL heeft de Nederlandse kapper een trendmagazine in handen dat een stap verder gaat. Immers, de jarenlange geschiedenis (Estetica startte in Italië in 1946) en het wereldwijde netwerk maken van Estetica een oneindige bron van informatie. Beeld is een bepalende factor; gerenommeerde fotografen uit de hele wereld tonen hun kunsten in Estetica. De professionele markt levert beelden of initieert fotoshoots, passend in de esthetische formule. Het blad is modern, maar ook elegant, soms spraakmakend en eigenwijs, maar altijd inspirerend en trendsettend.

Estetica: het magazine
Estetica biedt informatie over nieuwe producten, events, collecties, shows, evenals de allernieuwste haarmode- en kleurtrends. Het middendeel van het tijdschrift, Estetica International, is voor alle edities hetzelfde en wordt dus vertaald in 5 verschillende talen. Het biedt een spannende preview van de allerbeste kapsels en modetrends uit de hele wereld. De voorste en de achterste sectie van elke editie zijn uniek voor het land waar het wordt uitgegeven. Het geeft lezers essentiële informatie over productinnovaties, bevat spraakmakende interviews en nieuws uit de branche. De historie van Estetica en de internationale omgeving maken Estetica tot een krachtig merk. 

Estetica: Customer Media
Estetica creëert speciale edities voor individuele klanten. Dit zijn onmisbare hulpmiddelen om het imago van partnerbedrijven op internationaal niveau te versterken. Vakbladen en personeelsbladen: om een merknaam te vestigen, nieuwe productlijnen te lanceren en een merk te stimuleren. Fotoboeken, collectieboeken, trendalbums: om modetrends te documenteren, een idee te presenteren of een belangrijke gebeurtenis te vieren.

Onze geschiedenis
Opgericht in 1946, vestigde Estetica zich snel als de meest informatieve publicatie in de voorhoede van de Italiaanse kappersbranche. Sinds de oprichting heeft Estetica zich specifiek gevestigd als een benchmark in de haarmodesector met content en informatie speciaal voor haarprofessionals; van modetrends tot salonmanagement. Het aanhoudende succes van de Estetica-formule heeft geleid tot expansie op internationale markten. De titel werd in 1958 met succes gelanceerd in Japan, gevolgd door Peru, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten in 1962-1963.

Onze edities
De lancering van de eerste internationale editie Italiaans-Engels werd aangekondigd in 1977. Het jaar 1991 was getuige van de geboorte van het netwerk (beginnend met Groot-Brittannië, spoedig gevolgd door Duitsland en Frankrijk). In 1999 werd de eerste licentie-editie uitgegeven, later gevolgd door nog veel meer, waaronder Nederland in 2008. 

Digitale wereld

__Social media

Estetica NL is actief op alle toonaangevende sociale netwerken: Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

__iPhone

iHair Look Finder: 6000 verschillende looks vanuit de App Store rechtstreeks op je iPhone. 

__iPad

Estetica Magazine: alle edities van Estetica in één App. 

De applicatie stelt je niet alleen in staat om door het magazine te bladeren, maar biedt ook toegang tot unieke multimedia content, zoals fotoalbums, video’s en internetlinks bedoelt om je 100% bij het magazine te betrekken. De ‘Hair Finder’ rubriek stelt je in staat om in de kapseldatabase met meer dan 4000 kapsels te zoeken op lengte, kleur en stijl. 'Events' is gewijd aan kappersbeurzen en shows op zowel nationaal als internationaal niveau, terwijl je in het 'My Estetica' gedeelte alle edities kunt doorzoeken en de pagina’s kunt downloaden waarin jij geïnteresseerd bent om een echt persoonlijk tijdschrift te creëren.

 

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL