top news

Bedrijf

Bedrijf

Contact

ESTETICA NL
Coiffure Media Group
Harm Smeengekade 9
8011 AK Zwolle

HOOFDREDACTIE
Maaike van der Westen
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

SALES
Ronald Vedder
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

ABONNEMENTEN
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

------------------------------------------------ 

Over ons
Estetica NL is onderdeel van een internationaal netwerk (Estetica Network) en het hoofdkantoor is gevestigd in Turijn (Italië).

Ons netwerk
Het Estetica Network telt nu 16 internationale edities verspreid in 60 landen met een totale oplage van bijna 400.000 (print + digital magazines).

EsteticaHAIR Netherlands
Estetica NL is gestart in 2008 en heeft een oplage van 4000 exemplaren. Het is hét internationale trendblad voor kappers en voor de klant van de kapper. Het glossy magazine brengt een mix van wereldse haartrends, alsmede hieraan gerelateerde onderwerpen als fashion, design en lifestyle. Uitgebreide reportages - zoals 'go green' of mannensalons - brengen opinies van kappers uit alle windstreken tot leven. Estetica NL verschijnt 4 x per jaar.

Met Estetica NL heeft de Nederlandse kapper een trendmagazine in handen dat een stap verder gaat. Immers, de jarenlange geschiedenis (Estetica startte in Italië in 1946) en het wereldwijde netwerk maken van Estetica een oneindige bron van informatie. Beeld is een bepalende factor; gerenommeerde fotografen uit de hele wereld tonen hun kunsten in Estetica. De professionele markt levert beelden of initieert fotoshoots, passend in de esthetische formule. Het blad is modern, maar ook elegant, soms spraakmakend en eigenwijs, maar altijd inspirerend en trendsettend.

Digitale wereld

__Digitale interactie

De inhoud van EsteticaHAIR wordt direct verrijkt dankzij je smartphone of tablet: scan de QR-codes in het magazine en... video’s, fotogaleries en extra informatie zullen beschikbaar zijn.

__Social media

Estetica NL is actief op alle toonaangevende sociale netwerken: FacebookTwitterYouTube en Instagram.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL