top news

Educatie

Educatieplatform The Knowledge open voor iedereen

dinsdag, 07 april 2020 09:11

The Fellowship for British Hairdressing heeft haar online educatieplatform The Knowledge gratis toegankelijk gemaakt voor iedereen om de kappersbranche te ondersteunen tijdens de huidige coronavirus pandemie.

Normaal gesproken moet je member zijn om de video's in de categorieën Inspiration, Innovation en Education te kunnen bekijken. Topstylisten uit de industrie, zoals Robert Eaton, Sam Burnett en Karine Jackson, creëren bijvoorbeeld hun favoriete looks in step-by-step video's of onthullen in een openhartig interview leuke weetjes.

Ken Picton van The Fellowship: "Terwijl iedereen zich moet aanpassen aan een nieuwe manier van leven, bieden wij gratis toegang tot The Knowledge. Hoewel het normaal gesproken een ledenvoordeel is, vinden we dat het de juiste beslissing is om The Knowledge de komende weken voor iedereen gratis toegankelijk te maken.⁠ Inspiratie, onderwijs en community staan centraal bij The Fellowship en we willen er alles aan doen om de productiviteit en creativiteit van kappers in deze moeilijke tijd te stimuleren."

Wekelijks worden er nieuwe video's aan het kanaal toegevoegd.

KLIK HIER om naar #THEKNOWLEDGE van The Fellowship te gaan.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL