top news

Looks

Blondes of the world

woensdag, 10 februari 2021 12:50

Schwarzkopf Professional introduceert #BLONDESOFTHEWORLD. De campagne laat zien dat met BLONDME voor iedereen een blonde haarkleur gecreëerd kan worden, ongeacht huidskleur, haartype, leeftijd of geslacht.

De vraag naar allesomvattende blondservices is nog nooit zo groot geweest. Gelukkig is het BLONDME kleurenportfolio gespecialiseerd in het creëren van alle soorten blond haar! En om de kleur langer mooi te houden, introduceert Schwarzkopf Professional de vernieuwde BLONDME verzorgingsrange met 3D Bond Creation System. Hierdoor wordt het haar van binnenuit versterkt.

Met hoogwaardige verpakkingsmaterialen, speciale kleurcoderingen en een verbeterde technologie biedt BLONDME care de ultieme verzorging voor thuis. Er zijn vijf verschillende lijnen voor alle blonde haartypes. De All Blondes Light range is een lichtgewicht voedend systeem voor blondines met fijn tot normaal haar. Heb je normaal tot weerbarstig blond haar? Kies dan voor de intens voedende producten van All Blondes Rich. De All Blondes Detox serie is een reinigingsregime voor alle haartypes.

Om kopertinten te verwijderen en gele ondertonen te neutraliseren is de violet getinte Cool Blondes Neutralizing lijn bij uitstek geschikt. Tot slot zijn er nog de Blonde Wonders. Dit zijn beschermende producten die kunnen worden gebruikt in combinatie met andere BLONDME haarverzorgers, om elke blonde look af te werken en glans en zachtheid toe te voegen.

www.schwarzkopf-professional.nl

  • BLONDME care  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL