top news

Looks

Blondes of the world

woensdag, 10 februari 2021 12:50

Schwarzkopf Professional introduceert #BLONDESOFTHEWORLD. De campagne laat zien dat met BLONDME voor iedereen een blonde haarkleur gecreëerd kan worden, ongeacht huidskleur, haartype, leeftijd of geslacht.

De vraag naar allesomvattende blondservices is nog nooit zo groot geweest. Gelukkig is het BLONDME kleurenportfolio gespecialiseerd in het creëren van alle soorten blond haar! En om de kleur langer mooi te houden, introduceert Schwarzkopf Professional de vernieuwde BLONDME verzorgingsrange met 3D Bond Creation System. Hierdoor wordt het haar van binnenuit versterkt.

Met hoogwaardige verpakkingsmaterialen, speciale kleurcoderingen en een verbeterde technologie biedt BLONDME care de ultieme verzorging voor thuis. Er zijn vijf verschillende lijnen voor alle blonde haartypes. De All Blondes Light range is een lichtgewicht voedend systeem voor blondines met fijn tot normaal haar. Heb je normaal tot weerbarstig blond haar? Kies dan voor de intens voedende producten van All Blondes Rich. De All Blondes Detox serie is een reinigingsregime voor alle haartypes.

Om kopertinten te verwijderen en gele ondertonen te neutraliseren is de violet getinte Cool Blondes Neutralizing lijn bij uitstek geschikt. Tot slot zijn er nog de Blonde Wonders. Dit zijn beschermende producten die kunnen worden gebruikt in combinatie met andere BLONDME haarverzorgers, om elke blonde look af te werken en glans en zachtheid toe te voegen.

www.schwarzkopf-professional.nl

 • BLONDME care •  

Related items

 • Video alert! Grey Blonding by Arjan Bevers 10 februari 2021

  Elke blonde uitdaging kan worden omgezet in een salonservice met BLONDME; van casual blond tot high fashion looks.

 • Trend Event 2022 10 februari 2021

  Voor het eerst in vierenhalf jaar was er weer een Trend Event van Schwarzkopf Professional in de Central Studios in Utrecht. De animo voor de live presentatie van onder andere de nieuwe Essential Looks collectie was groot.

 • Video alert! The Afro by Tyler Johnston 10 februari 2021

  Het stylingmerk Session Label van Schwarzkopf Professional is vernieuwd. Voor kappers die meer willen! Er zijn vijf gloednieuwe innovaties aan de lijn toegevoegd en de zeven meest geliefde producten zijn opnieuw gelanceerd.

 • Verzorging voor blond haar 10 februari 2021

  Elke blonde look heeft de potentie om iconisch te worden met de combinatie van een op maat gemaakte BLONDME kleurservice gevolgd door de juiste verzorging.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL