top news

Events/Nieuws

Arjan Bevers wordt Ambassador Schwarzkopf Professional

woensdag, 23 december 2020 12:16
V.l.n.r. Marjon Stamsnijder, Arjan Bevers en Laura van de Graaf.

Arjan Bevers, eigenaar van Avanti Kappers in Helmond en tweevoudig Hairdresser of the Year, heeft een exclusief contract getekend bij Schwarzkopf Professional. Vanaf 1 januari 2021 is hij als ambassadeur exclusief aan dit merk verbonden.

Gisteren is een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarin Arjan Bevers voor meerdere jaren zijn commitment aan Schwarzkopf Professional gegeven heeft. Vanaf 1 januari 2021 is hij Global Digital Education Ambassador en maakt hij deel uit van het global Essential Looks team. Daarmee gaat een grote droom in vervulling.

Arjan Bevers werkte al sinds een aantal jaren met de kleurproducten van Schwarzkopf Professional. Voor het komend jaar staan relaunches en shoots voor onder andere Igora Royal en ChromaID op de planning. Arjan Bevers: “Ik voel me heel erg thuis bij Schwarzkopf Professional. Als kapper wil ik met de beste producten werken om het mooiste haar te kunnen maken!”

Related items

 • Trend Event 2022 23 december 2020

  Voor het eerst in vierenhalf jaar was er weer een Trend Event van Schwarzkopf Professional in de Central Studios in Utrecht. De animo voor de live presentatie van onder andere de nieuwe Essential Looks collectie was groot.

 • Video alert! The Afro by Tyler Johnston 23 december 2020

  Het stylingmerk Session Label van Schwarzkopf Professional is vernieuwd. Voor kappers die meer willen! Er zijn vijf gloednieuwe innovaties aan de lijn toegevoegd en de zeven meest geliefde producten zijn opnieuw gelanceerd.

 • Photografica by Arjan Bevers 23 december 2020

  Photografica, de tweede samenwerking tussen Arjan Bevers en Andrew O'Toole, is een eerbetoon aan de meest iconische meesters van de fotografie. De beelden zijn rauw en ongepolijst, en creëren op deze manier maximale expressie.

 • Blondes of the world 23 december 2020

  Schwarzkopf Professional introduceert #BLONDESOFTHEWORLD. De campagne laat zien dat met BLONDME voor iedereen een blonde haarkleur gecreëerd kan worden, ongeacht huidskleur, haartype, leeftijd of geslacht.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL