top news

Events/Nieuws

Style Masters Show 2015

maandag, 09 februari 2015 09:32

De jaarlijkse Style Masters Show van Revlon Professional zal wederom duizenden professionals uit de hele wereld samenbrengen, die van het kappersvak en glamour houden. Het feest gaat op maandag 20 april 2015 van start in Rome.

Meer dan 3000 haarstylisten zijn er klaar voor om te genieten van de 6e editie van dit unieke evenement in de kappersbranche. De Style Masters Show is de perfecte setting om de meest innovatieve creaties en nieuwe trends op het gebied van hairstyling te ontdekken.

De deelnemers krijgen ook de kans om live één van de meest spannende momenten van de avond te beleven: de bekendmaking van de winnaars in de verschillende categorieën van The Style Master 2015 International Contest.

Revlon Professional Style Masters heeft een platform gecreëerd dat kappers de kans geeft om zich te uiten als kunstenaars en hun meest creatieve werk te presenteren. De Style Master filosofie is het creëren van een collectie gebaseerd op het '1 cut, 3 looks'-concept. De winnende creaties zullen worden getoond tijdens een spetterende gala-avond in Rome. 

www.stylemasters.com/contest

Related items

  • Limelight Collection 09 februari 2015

    De Limelight Collection van Revlon Professional combineert durf en minimalisme met bijzondere kleuren en opvallende lichteffecten. De elegante looks zijn kleurrijk, maar toch heel draagbaar.

  • Schild tegen luchtvervuiling 09 februari 2015

    Revlon Professional introduceert Magn±t, een innovatieve lijn in de strijd tegen luchtvervuiling en de effecten op het haar.

  • Ontdek de Design Collection 09 februari 2015

    De Design Collection van Revlon Professional is een nieuw idee en een nieuwe uitdrukking van kracht en verfijning, waarbij innovatieve haarkleur wordt gecombineerd met een fantasierijke styling.

  • Nieuwe Revlon Professional Design Collection 09 februari 2015

    Met de F/W 2017-2018 collectie luidt Revlon Professional® een nieuw tijdperk van minimalisme in. De Design Collection is geïnspireerd door de eenvoud van natuurlijke vormen, zonder afbreuk te doen aan de veelzijdigheid.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL