top news

Producten

Schild tegen luchtvervuiling

maandag, 29 april 2019 11:33

Revlon Professional introduceert Magn±t, een innovatieve lijn in de strijd tegen luchtvervuiling en de effecten op het haar.

Magn±t vormt een schild tegen luchtvervuiling en zorgt zo voor een levendige kleur. Net als een magnetisch veld stoten de producten schadelijke stoffen af, terwijl ze de daadwerkelijke sprankeling van de haarkleur onthullen en de haarvezels beschermen.

De nieuwe lijn is ontworpen om de dagelijkse schade van luchtvervuiling tegen te gaan. Het exclusieve Pollupl±x System, een geavanceerde combinatie van chelaatvormers, antioxidanten, keratineversterkers en beschermende ingrediënten, neutraliseert, verwijdert en weert dagelijkse afzettingen van verontreinigende stoffen op het haar en de hoofdhuid bij elke stap van de service.

De Magn±t range bestaat uit vijf producten, die te gebruiken zijn tijdens kleur- of blondeerservices of in verzorgingsrituelen. Ontdek het volledige potentieel van ware kleuren, vrij van onzuiverheden, door de gecombineerde werking van de Pollution Neutralizer, Color Lock Repairing Shampoo en het Anti-Pollution Daily Shield.

De perfecte combinatie voor gezond haar vormen de Micellar Cleanser om verontreinigende stoffen te verwijderen, het Anti-Pollution Restoring Mask om te hydrateren en herstellen en het Anti-Pollution Daily Shield om het haar te beschermen. Laat luchtvervuiling jouw beste looks niet in de weg staan!

www.revlonprofessional.com

 • Magn±t by Revlon Professional •  

Related items

 • Limelight Collection 29 april 2019

  De Limelight Collection van Revlon Professional combineert durf en minimalisme met bijzondere kleuren en opvallende lichteffecten. De elegante looks zijn kleurrijk, maar toch heel draagbaar.

 • Ontdek de Design Collection 29 april 2019

  De Design Collection van Revlon Professional is een nieuw idee en een nieuwe uitdrukking van kracht en verfijning, waarbij innovatieve haarkleur wordt gecombineerd met een fantasierijke styling.

 • Nieuwe Revlon Professional Design Collection 29 april 2019

  Met de F/W 2017-2018 collectie luidt Revlon Professional® een nieuw tijdperk van minimalisme in. De Design Collection is geïnspireerd door de eenvoud van natuurlijke vormen, zonder afbreuk te doen aan de veelzijdigheid.

 • 20 beste looks van Revlon Style Masters 29 april 2019

  De 9e editie van de Style Masters Show van Revlon Professional én de prestigieuze internationale Style Master competitie werden dit jaar gehouden in Brussel.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL