top news

Educatie

Ontdek de Design Collection

vrijdag, 20 oktober 2017 09:22

De Design Collection van Revlon Professional is een nieuw idee en een nieuwe uitdrukking van kracht en verfijning, waarbij innovatieve haarkleur wordt gecombineerd met een fantasierijke styling.

De exclusieve lesmaterialen en trainingen die bij de Design Collection horen, leren je de technieken die je nodig hebt om de multifunctionele coupes, innovatieve kleuren en creatieve styling zelf te creëren en op deze manier zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen.

Less is more
De collectie, bestaande uit knip-, kleur- en stylingtechnieken, wordt gedreven door de kracht van minimalistische kunst en architectuur aangevuld met de pure kleuren en vormen van de natuur. Het eindresultaat is niet gewoon of saai, maar verheven, verfijnd en geraffineerd in zijn eenvoud. 

GET THE LOOK!

Styling: Cool White
Het haar wordt in een strakke geavanceerde paardenstaart gestyled. Coole en moderne elegantie. Een bewijs van eenvoud, versterkt door de schoonheid van authenticiteit. 

Kniptechniek: Greenery

Een haircut met zeer gedefinieerde lijnen en androgyne contrasten tussen mannelijk en vrouwelijk. De coupe is de basis voor een look die krachtig, gebeeldhouwd en individueel is; een close-cropped Warrior cut. 

Kleurtechniek: Luxurious Gold
Van gouden tinten tot bijna witte neutrale kleuren. Lichte en donkerdere nuances worden naast elkaar geplaatst. Sobere eenvoud benadrukt de eeuwige luxe van vrouwelijkheid.

Media

Related items

 • Limelight Collection 20 oktober 2017

  De Limelight Collection van Revlon Professional combineert durf en minimalisme met bijzondere kleuren en opvallende lichteffecten. De elegante looks zijn kleurrijk, maar toch heel draagbaar.

 • Schild tegen luchtvervuiling 20 oktober 2017

  Revlon Professional introduceert Magn±t, een innovatieve lijn in de strijd tegen luchtvervuiling en de effecten op het haar.

 • Nieuwe Revlon Professional Design Collection 20 oktober 2017

  Met de F/W 2017-2018 collectie luidt Revlon Professional® een nieuw tijdperk van minimalisme in. De Design Collection is geïnspireerd door de eenvoud van natuurlijke vormen, zonder afbreuk te doen aan de veelzijdigheid.

 • 20 beste looks van Revlon Style Masters 20 oktober 2017

  De 9e editie van de Style Masters Show van Revlon Professional én de prestigieuze internationale Style Master competitie werden dit jaar gehouden in Brussel.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL