top news

Events/Nieuws

Record-breaking #HairdressersUnited Digital Charity Hair Festival

vrijdag, 22 mei 2020 08:18

Op 5 mei heeft Henkel Beauty Care Professional met al haar merken geschiedenis geschreven met het recordbrekende 24-uurs #HairdressersUnited Digital Charity Hair Festival.

Een uniek evenement - dat de Henkel Beauty Care Professional merken verenigde - brach in samenwerking met de Fritz Henkel Stiftung enkele van 's werelds grootste hair professionals samen onder één digitaal dak, in een viering van solidariteit met de kappersbranche.

Aangedreven door social media was het 24-uurs livestream event een primeur in zijn soort. Maar liefst 41 top Hair Artists uit 19 verschillende landen presenteerden een verscheidenheid aan Look & Learns in negen verschillende talen. Gezamenlijk hebben ze een publiek van meer dan 8,3 miljoen volgers!

De livestream omvatte alles over haarkleuring, inclusief blondering en balayage technieken tot knippen, styling en barbering, evenals creatieve updo's en vlechttrends. Dankzij de zorgvuldige planning en de inzet van alle betrokkenen werd het evenement ook opgenomen als een GUINNESS WORLD RECORDS™ officiële poging voor het 'langste online haareducatie seminar gestreamd via het internet' - het bereiken van een totaal van 27u en 34 minuten aan continue live-streamed content. 

www.hairdressers-united.com

Related items

 • Trend Event 2022 22 mei 2020

  Voor het eerst in vierenhalf jaar was er weer een Trend Event van Schwarzkopf Professional in de Central Studios in Utrecht. De animo voor de live presentatie van onder andere de nieuwe Essential Looks collectie was groot.

 • Video alert! The Afro by Tyler Johnston 22 mei 2020

  Het stylingmerk Session Label van Schwarzkopf Professional is vernieuwd. Voor kappers die meer willen! Er zijn vijf gloednieuwe innovaties aan de lijn toegevoegd en de zeven meest geliefde producten zijn opnieuw gelanceerd.

 • Blondes of the world 22 mei 2020

  Schwarzkopf Professional introduceert #BLONDESOFTHEWORLD. De campagne laat zien dat met BLONDME voor iedereen een blonde haarkleur gecreëerd kan worden, ongeacht huidskleur, haartype, leeftijd of geslacht.

 • Arjan Bevers wordt Ambassador Schwarzkopf Professional 22 mei 2020

  Arjan Bevers, eigenaar van Avanti Kappers in Helmond en tweevoudig Hairdresser of the Year, heeft een exclusief contract getekend bij Schwarzkopf Professional. Vanaf 1 januari 2021 is hij als ambassadeur exclusief aan dit merk verbonden.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL