top news

Producten

JOICO Curl collectie

donderdag, 07 mei 2015 07:40

JOICO lanceert een revolutionaire nieuwe collectie speciaal voor krullend haar: JOICO Curl, brengt krullen tot leven!

De Curl collectie is geschikt voor alle soorten krullen; van kleine pijpen­krullen tot vloeiende golven. “Krullend haar is ontzettend kwetsbaar en heeft de reputatie dat het onhandel­baar is. Mensen met krullen zijn vaak bang om hun natuur­lijke krullen te omarmen. Met dit in gedachten heeft JOICO een reeks producten ontworpen om zowel fijn haar een betere krultekening te geven, als grof, weerbarstig haar te transformeren in gezonde, mooie en sterke krullen. De JOICO Curl collectie zal de manier waarop we omgaan met krullend haar revolutionair veranderen”, aldus Hanny Verbruggen, Brand Manager JOICO.

Het assortiment bestaat uit zeven producten, ontwikkeld met behulp van de unieke JOICO CurlRepair Technology, een combinatie van drie technologieën: het Triple Oil Complex voegt vocht en verzorging toe aan het haar, het Bio­Advanced Peptide Complex versterkt en herstelt, en de AquaLastik Technology biedt ultieme pluiscontrole en een betere houdbaarheid van de krul.

Curl Cleansing is een sulfaat­vrije krulverbeterende sham­poo om het haar te reinigen zonder het natuurlijke vochtge­halte aan te tasten. Ideaal voor vrouwen met droog, pluizend haar, die hunkeren naar volle glamoureuze krullen met beweging.

Curl Nourished is een veelzijdige conditioner, die ook kan worden gebruikt als leave­-in behandeling. De gewichtloze formule voedt het haar en herstelt de krul, terwijl het pluizig haar bestrijdt.

Curl Crème Wash baadt krullen in een hydraterende emulsie. Dikke, pluizige en droge krullen worden direct gekal­meerd en gedefinieerd.

Curl Perfected is een lichtgewicht conditioning milk die de pH­-waarde van het haar in balans brengt voor gezonde krullen.

Futloze krullen blaas je nieuw leven in met Curl Refreshed. De spray verfrist krullen tussen de wasbeurten in en geeft ze een hydratatie­boost.

Curl Controlling is een stylingcrème die het haar­oppervlak glad maakt, pluis voorkomt en controle geeft aan onhandelbare krullen.

Om een krachtige krul te creëren, is er Curl Defining foam wax.

Related items

  • Oscars How To: Lady Gaga's klassieke updo 07 mei 2015

    Tijdens de uitreiking van de Oscars in Hollywood veroverde icoon Lady Gaga niet alleen haar eerste Academy Award voor Best Original Song, maar trok ook de aandacht op de rode loper met haar prachtige haar. Celebrity hairstylist Frederic Aspiras creëerde de look met producten van Joico en ghd.

  • Maak blond haar onweerstaanbaar 07 mei 2015

    Blondtinten komen tot leven met het nieuwe Blonde Life systeem van JOICO. Een full-service blondering van salon tot thuis. Met Blonde Life kunnen blondines echt meer plezier hebben!

  • Reinigende mousse voor je haar 07 mei 2015

    Stel je de zachtste sulfaatvrije shampoo voor, de meest verzorgende conditioner én dan een revolutionair nieuw product dat die twee combineert tot één!

  • Estetica NL Color 2016 07 mei 2015

    Soms zie ik eenhoorns… en de laatste tijd zie ik ze overal. Je weet wel: op Instagram (natuurlijk), Facebook en Pinterest, maar ook bij het verlaten van kapsalons, op festivals, en zelfs in de rij bij de supermarkt, vrouwen die hun haar in opvallende kleurencombinaties dragen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL