top news

Producten

Maak blond haar onweerstaanbaar

donderdag, 01 juni 2017 10:28

Blondtinten komen tot leven met het nieuwe Blonde Life systeem van JOICO. Een full-service blondering van salon tot thuis. Met Blonde Life kunnen blondines echt meer plezier hebben!

Vrouwen die kiezen voor blond haar weten wat ervoor nodig is om blond te worden én blond te blijven. Het ‘net uit de stoel’-blond behouden is een intensieve onderhoudsgevoelige missie. Daarom lanceert JOICO Blonde Life, een verhelderend systeem voor blondines en iedereen die een lichtere kleur wil zonder aan glans of gezondheid van het haar in te leveren.

Kleurspecialisten kunnen hun klanten helpen hun blonde doelen te bereiken door ze dat mooie blonde haar te geven met het nieuwe JOICO Blonde Life Lightening Powder. Het poeder heeft een ultra-highlift formule die het haar snel en eenvoudig tot 9+ niveaus lichter maakt. Maar velen worstelen met het onderhoud na de kleuring...

Hoe kun je die frisse, blonde kleur zo lang mogelijk behouden? Met de nieuwe JOICO Blonde Life verzorgingsproducten: Brightening Shampoo, Brightening Conditioner en Brightening Masque. Dit trio bevat intensief verzorgende, sulfaatvrije formules speciaal ontwikkeld om de gevreesde vergeling, broosheid en haarbreuk te bestrijden. 

www.joico-blondelife.com

  • Blonde Life by JOICO



  •  

Related items

  • Oscars How To: Lady Gaga's klassieke updo 01 juni 2017

    Tijdens de uitreiking van de Oscars in Hollywood veroverde icoon Lady Gaga niet alleen haar eerste Academy Award voor Best Original Song, maar trok ook de aandacht op de rode loper met haar prachtige haar. Celebrity hairstylist Frederic Aspiras creëerde de look met producten van Joico en ghd.

  • Reinigende mousse voor je haar 01 juni 2017

    Stel je de zachtste sulfaatvrije shampoo voor, de meest verzorgende conditioner én dan een revolutionair nieuw product dat die twee combineert tot één!

  • Estetica NL Color 2016 01 juni 2017

    Soms zie ik eenhoorns… en de laatste tijd zie ik ze overal. Je weet wel: op Instagram (natuurlijk), Facebook en Pinterest, maar ook bij het verlaten van kapsalons, op festivals, en zelfs in de rij bij de supermarkt, vrouwen die hun haar in opvallende kleurencombinaties dragen.

  • Healthy hair is happy hair 01 juni 2017

    Niets zo mooi al gezond haar. De vitaliteit, kleur en glans van het haar zorgen voor een niet te missen uitstraling. JOICO gelooft dat gezond haar, gelukkig haar is.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL