top news

Producten

Hoogwaardige verzorgingslijn

woensdag, 30 november 2016 08:31

Keune Haircosmetics introduceert de hoogwaardige verzorgingslijn Keune Care. Met deze lijn heeft de kapper het middel in handen om de klant prachtig, gezond haar te geven. With great care comes great hair.

De strakke, luxe nieuwe verpakkingen van de Care-lijn zijn geïnspireerd op de apothekersflessen uit de jaren ’20, die in de Amsterdamse apotheek stonden van bedrijfsoprichter Jan Keune.

Tegenwoordig is Keune een professioneel haarmerk dat in meer dan 70 landen door kappers en kleurexperts gebruikt wordt. Een internationaal bedrijf dus, maar nog steeds in handen van de familie Keune. De producten worden met liefde ontwikkeld en gemaakt in Soest en zijn exclusief verkrijgbaar in Keune-salons.

De vernieuwde Keune Care-producten zijn ontworpen om verschillende haaruitdagingen aan te pakken. Of het nu om droog haar, beschadigd haar of roos gaat, Keune heeft ontdekt dat een goed functionerende hoofdhuid de sleutel is tot mooi, gezond haar. Daarom zijn de Care-producten gemaakt van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl iedere haar van binnenuit verzorgd wordt.

De formules zijn verrijkt met het gepatenteerde Essential Mineral Complex. Dit complex bestaat uit vijf verschillende mineralen (zink, koper, silicium, ijzer en magnesium), die samenwerken voor de beste resultaten. Het is bewezen dat bij herhaaldelijk gebruik van deze mineralencocktail de conditie van zowel de hoofdhuid als het haar aanzienlijk verbetert.

Het Care-assortiment bestaat onder andere uit shampoos, conditioners, haarmaskers, treatment lotions en meer. Binnen Care bestaan er tien verschillende productseries, stuk voor stuk ontworpen om een ander probleem aan te pakken.

www.keune.nl

  • With great care comes great hair.



  • Vital Nutrition voedt droog, poreus en beschadigd haar.



  •  

Related items

  • Eugene Souleiman backstage @ London Fashion Week 30 november 2016

    In een exclusief interview voor Estetica Magazine bespreekt haarexpert en creatieveling Eugene Souleiman zijn werk backstage bij het stylen van het haar voor de Simone Rocha show met de producten van Keune Haircosmetics.

  • THE FUTURE IS... Ambassador Event 30 november 2016

    Eind januari kwamen meer dan 700 ambassadors samen in DeFabrique in Utrecht voor het tweejaarlijkse Ambassador Event van Keune Haircosmetics.

  • Keune is vanaf nu een B Corp 30 november 2016

    Keune Haircosmetics wil een positieve impact maken op de mensen en de planeet. Het ultieme doel? De wereld goed achterlaten voor toekomstige generaties. Keune is onderweg naar een betere toekomst en nu officieel B Corporation gecertificeerd.

  • Celebrating 100 years of Keune 30 november 2016

    Met een spectaculaire show van internationale allure heeft Keune Haircosmetics op zondag 19 juni in de RAI Amsterdam zijn honderdjarig bestaan gevierd.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL