top news

Looks

Get the 'out of the shower' look

woensdag, 29 september 2021 13:57
Hair: Holly Smith for Moroccanoil - Photography: Matteo Cavalleri

Tijdens de Fashion Week in Milaan werkte hair stylist Holly Smith backstage bij Missoni. Met de producten van Moroccanoil creëerde ze de 'out of the shower' look, een getextureerde wetlook.

“De Missoni SS22 collectie is zo iconisch en uniek! Dat wilde ik benadrukken in een 'out of the shower' look, met zachte controle bovenop het hoofd en meer beweging in de lengtes", aldus Holly Smith.

GET THE LOOK

Stap 1
Prep het haar met een kleine hoeveelheid Moroccanoil Treatment of Moroccanoil Treatment Light (voor fijner haar en lichtere tinten) vanaf het midden van het haar tot de punten, om de perfecte basis te leggen voor het stylen.

Stap 2
Spuit vervolgens Moroccanoil Volumizing Mist op het bovenste gedeelte van het haar. Haal vervolgens je vingers er doorheen om het product door het hele haar te verdelen. Het doel is om een getextureerde wetlook te creëren en deze vervolgens, eenmaal gedroogd, te fixeren voor een gecontroleerd, elegant maar toch rommelig effect.

Stap 3
Breng de Curl Defining Cream aan vanaf het midden van het haar tot in de punten voor een glanzend, zijdezacht en natuurlijk nat effect dat lang houdt.

Stap 4
Droog het haar met een diffuser op medium snelheid en op normale droogtemperatuur.

Stap 5
Maak met je handen een zachte golf die je in een 'S'-vorm buigt.

Stap 6
Haal na het drogen je vingers door het haar om een messy look te creëren. Laat bij kort haar de kleine plukjes aan de voorkant zitten en steek ze bij lang haar achter de oren.

Stap 7
Spray ten slotte een ruime hoeveelheid Moroccanoil Luminous Hairspray Strong in het haar om het kapsel te fixeren en nog meer te laten glanzen. Als laatste trucje haal je enkele lokken uit het kapsel voor een nog nonchalanter effect. Wil je de uiteinden definiëren? Gebruik dan een klein beetje Molding Cream.

 • Hair: Holly Smith for Moroccanoil - Photography: Matteo Cavalleri • Hair: Holly Smith for Moroccanoil - Photography: Matteo Cavalleri • Hair: Holly Smith for Moroccanoil - Photography: Matteo Cavalleri •  

Related items

 • Estetica NL juli-september 2022 29 september 2021

  Klanten hebben deze zomer zin om eens lekker uit te pakken en gedragen zich door alles wat er gebeurd is expressiever. Ze willen het leven vieren en daar horen uitgesproken kleuren bij. Van kleding, haar en make-up tot accessoires, felle kleuren zie je overal terug. Mix en match voor een zoete kleurexplosie.

 • Color meets care 29 september 2021

  Antonio Corral Calero, Moroccanoil Global Ambassador, komt met een primeur: Color Depositing Masks. Ervaar tijdelijke kleur met de voordelen van een conditionerend masker. Let the fun begin!

 • Estetica NL januari-maart 2020 29 september 2021

  In een samenleving waarin we geobsedeerd zijn door het verkrijgen van zinloze onmiddellijke voldoening en we, op hetzelfde moment, maar blijven speculeren wat de toekomst in petto heeft, verliezen we het verleden vaak te makkelijk uit het oog en negeren we wat we ervan kunnen leren.

 • Moroccanoil opent pop-up store op Schiphol 29 september 2021

  Moroccanoil lanceert de eerste travel pop-up winkel op Schiphol. Reizigers kunnen er onder andere terecht voor producten om huid en haar gehydrateerd te houden tijdens het reizen. De winkel is tot 4 april geopend.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL