top news

Magazine

Estetica NL juli-september 2022

maandag, 18 juli 2022 09:43

Klanten hebben deze zomer zin om eens lekker uit te pakken en gedragen zich door alles wat er gebeurd is expressiever. Ze willen het leven vieren en daar horen uitgesproken kleuren bij. Van kleding, haar en make-up tot accessoires, felle kleuren zie je overal terug. Mix en match voor een zoete kleurexplosie.

Ook de kapsels zijn kleurrijk en zorgen voor een positieve vibe. De vaardigheden van de colorist gecombineerd met de nieuwste productontwikkelingen (zoals kleur met arganolie) zorgen ervoor dat inmiddels alles mogelijk is op het gebied van haarkleuringen. En het beste nieuws? Klanten omarmen kleurencombinaties die nog niet zo lang geleden ondenkbaar waren. De een houdt van een klein accent in een felle kleur en de ander gaat het liefst all the way met sensationele fluorescerende tinten.

Kiezen voor een rigoureus ander kapsel geeft een gevoel van vrijheid. Dit kan door een opvallende kleur, maar ook door je lange lokken kort te knippen. Een buzzcut is de perfecte manier om een statement te maken. Daarnaast is het het ideale kapsel voor de zomer: het korte haar heeft weinig onderhoud nodig en is heerlijk luchtig. Hoe je de buzzcut rockt, liet zangeres Anouk zien op haar trouwdag! De gemillimeterde coupe was superchic in combinatie met de sexy trouwjurk.

Lees Estetica NL nu ook gratis digitaal! 

Cover: Moroccanoil Color

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL