top news

Looks

Zoe Saldana's weelderige lokken tijdens de MTV Movie Awards

zondag, 14 juli 2013 15:51

Morocannoil Celebrity Stylist Mara Roszak creëerde zachte en elegante lokken voor Zoe Saldana's entree op de rode loper. 

 

De rode loper bij de MTV Movie Awards werd opgesierd door Zoe Saldanadie een zwarte top en bloemige rok tot op de grond droeg, en een terloops golvende kapsel dat ad hoc gemaakt is door Celebrity Stylist Mara Roszak voor Moroccanoil.

“Ik heb besloten om voor een eenvoudig, onderhoudsvriendelijk kapsel te gaan en de hele look van Zoe een meer ontspannen gevoel te geven”, aldus Mara Roszak. 

Hoe de look is gecreëerd:

1. Eerst is Moroccanoil Treatment Light op Zoe’s natte haar aangebracht. Daarna is het haar geföhnd met een ronde borstel van Moroccanoil.

2. Geef het volume een boost door in de bovenpartij krulspelden in te draaien en het hele haar lichtjes in te sprayen met Moroccanoil Luminous Hairspray Medium voor textuur en fixatie. 

3. Verwijder de krulspelden en wikkel willekeurige secties van het haar  rondom een 1¼ inch krultang, start halverwege vanaf de aanzet.

4. Als al het haar is gekruld, verdeel de secties en maak de golven los met de vingers. 

5.  Finish door het hele kapsel in te sprayen met Moroccanoil Luminous Hairspray Strong voor zacht aanvoelend haar met een gezonde glans dat lang in model blijft. 

Foto’s: Getty

  • Zoe Saldana at the MTV Movie Awards

    Rocking an elegant coif by Mara Roszak for Moroccanoil

  • Zoe Saldana at the MTV Movie Awards



  •  

Related items

  • Color Lunch 14 juli 2013

    Eind vorig jaar organiseerde Beautydistrict in de A’DAM Toren een drukbezochte Moroccanoil Color Lunch. De Color Lunch was ook het lanceringsmoment van de nieuwe Chocolate tinten van Moroccanoil.

  • Modern kunstwerk op verpakking 14 juli 2013

    De afgelopen tien jaar is Moroccanoil Treatment uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd product, dat in zeventig landen over de hele wereld wordt verkocht. Om dit heuglijke feit te vieren, heeft de populaire olie tijdelijk een frisse nieuwe look gekregen.

  • Estetica NL juli-september 2022 14 juli 2013

    Klanten hebben deze zomer zin om eens lekker uit te pakken en gedragen zich door alles wat er gebeurd is expressiever. Ze willen het leven vieren en daar horen uitgesproken kleuren bij. Van kleding, haar en make-up tot accessoires, felle kleuren zie je overal terug. Mix en match voor een zoete kleurexplosie.

  • Get the 'out of the shower' look 14 juli 2013

    Tijdens de Fashion Week in Milaan werkte hair stylist Holly Smith backstage bij Missoni. Met de producten van Moroccanoil creëerde ze de 'out of the shower' look, een getextureerde wetlook.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL