top news

Looks

Moderne versie Catherine Deneuve

dinsdag, 20 oktober 2015 08:28

Tijdens Paris Fashion Week speelde Keune Haircosmetics backstage een belangrijke rol bij de shows van Peet Dullaert en Dryce Lahssan. Global Creative Director Ilham Mestour was verantwoordelijk voor het haar van de modellen.

Waar Peet zijn modellen in kleurrijke creaties liet flaneren over het parket van de Nederlandse ambassade in Parijs, was het toneel van Dryce Lahssan een ondergrondse carpark vlakbij het Louvre. Deze locatie was een goede match met Lahssan’s signature item, namelijk de trenchcoat.

De show van Dryce Lahssan laat krachtige, onafhankelijke en elegante vrouwen zien. Ilham Mestour gaf de mannequins van Dryce een supervrouwelijke en krachtige look, die zij de moderne versie van Catherine Deneuve noemt. Om deze look te creëren volg je deze stappen:

Stap 1
Prep het haar met Keune Design Blow Dry Spray. Gebruik dit product op droog haar.

Stap 2
Het haar daarna lok voor lok met een kleine föhn en borstel föhnen. Rol elke lok om twee vingers en zet de lokken steeds vast met een clip. Laat het haar dan helemaal afkoelen.

Stap 3
Daarna het haar loshalen en goed uitborstelen voor zacht, natuurlijk vallend haar. Finish de look met de Keune Design Press Wax voor extra definitie en glans.

Bekijk de step-by-step video hieronder.

Media

Related items

 • Eerste editie Keune Hairstylist Awards 20 oktober 2015

  Keune Haircosmetics lanceert de eerste editie van de Keune Hairstylist Awards. Een internationale online competitie, waarbij haarstylisten uit meer dan 40 landen de kans krijgen om hun talent te delen met het grote publiek.

 • Colors with attitude 20 oktober 2015

  Kies voor een gewaagde look of profileer jezelf op een subtielere manier. Ontdek Keune Color Chameleon, een nieuwe lijn met intense kleuren die direct resultaat geven.

 • Let's celebrate style 20 oktober 2015

  Keune Haircosmetics heeft de stylinglijn Design opnieuw gelanceerd als STYLE. De vernieuwde lijn bestaat uit bestaande favorieten, verbeterde formules en nieuw ontworpen producten.

 • Launch Event Keune Style 20 oktober 2015

  Begin januari vond het Keune Style Launch Event plaats in Studio 21 met een sneak peak van alle nieuwe initiatieven voor 2019! Ook werd er geproost op het 97-jarig bestaan van Keune Haircosmetics.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL