top news

Events/Nieuws

Keune is vanaf nu een B Corp

maandag, 21 augustus 2023 08:29

Keune Haircosmetics wil een positieve impact maken op de mensen en de planeet. Het ultieme doel? De wereld goed achterlaten voor toekomstige generaties. Keune is onderweg naar een betere toekomst en nu officieel B Corporation gecertificeerd.

De B Corp certificering wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan hoge standaarden op sociaal gebied en op het gebied van milieu, verantwoordelijkheid en transparantie. CEO Eelco Keune: “Als familiebedrijf zijn we ons al meer dan een eeuw bewust van onze rol in de samenleving. Het worden van een B Corp is de erkenning van onze commitment. We richten ons op het overdragen van het bedrijf aan toekomstige generaties en het behoud van de planeet.”

Keune wil blijven investeren in een duurzame toekomst. De tien ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf omvatten de invoering van volledig recyclebare verpakkingen tegen 2030, het onderzoeken van duurzame materialen en een duurzaamheidsupdate van een van hun vertrouwde productassortimenten. Het bedrijf wil ook de duurzaamheid van de fabriek, de loopbaanontwikkeling van de werknemers, de voordelen en het welzijn van de werknemers en nog veel meer verder verbeteren.

Related items

 • Celebrating 100 years of Keune 21 augustus 2023

  Met een spectaculaire show van internationale allure heeft Keune Haircosmetics op zondag 19 juni in de RAI Amsterdam zijn honderdjarig bestaan gevierd.

 • Verzorg de hoofdhuid 21 augustus 2023

  Keune Haircosmetics lanceert verzorgingsproducten voor de hoofdhuid, om te kunnen voldoen aan de groeiende behoefte aan hoogwaardige hooofdhuidverzorging. Mooi haar begint immers bij een gezonde hoofdhuid.

 • Eerste editie Keune Hairstylist Awards 21 augustus 2023

  Keune Haircosmetics lanceert de eerste editie van de Keune Hairstylist Awards. Een internationale online competitie, waarbij haarstylisten uit meer dan 40 landen de kans krijgen om hun talent te delen met het grote publiek.

 • George Keune viert jubileum 21 augustus 2023

  George Keune senior, eigenaar van het grootste ‘family owned’ haarcosmeticabedrijf ter wereld, is 70 jaar in dienst. Keune Haircosmetics is een Nederlands familiebedrijf, dat al bijna100 jaar trouw is aan de kapper.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL