top news

Events/Nieuws

Anna Nooshin goes blonde

vrijdag, 23 juli 2021 09:46

Een opvallende make-over voor Anna Nooshin. Deze Iraanse beauty ging met behulp van de Metal Detox Treatment van donker haar in één keer naar blond! Nu mag Anna zich eindelijk een blondine noemen.

Blond is dé haarkleur, niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Ook onderneemster en influencer Anna Nooshin heeft het eindelijk aangedurfd om haar diepdonkere haar definitief blond te kleuren. Ze droomde al jaren van een blonde coupe, maar de kwast erin zetten deed ze nooit: “Ik heb veel geëxperimenteerd, onder meer met pruiken, maar was nooit echt tevreden. Dit jaar zit ik tien jaar in het ondernemersvak en dat leek me een mooi moment om er wél voor te gaan. Ik ben heel blij met het resultaat!”

De influencer vertrouwde haar haren toe aan L’Oréal Professionnel, dat onlangs de innovatieve Metal Detox technologie ontwikkelde. Hair artist en global ambassador Berni Ottjes mocht het bijbehorende protocol uitvoeren op Anna’s lokken: “Met de detox kun je een groot kleurverschil realiseren, zonder in te boeten op haarkwaliteit, de houdbaarheid en intensiteit van de kleur.” Het recept voor de kleuring van Anna is als volgt: Metal Detox, Blond Studio 9 tones 20 vol x 2 en Dialight 10.12. Hierdoor vindt er een zeer snelle verheldering plaats tot 9 tinten. Door de combinatie met de oil developers blijft de haarkwaliteit goed.

Haarstylist Floor Kleyne maakte de klus af met een CicaExtreme masker van Kérastase: “Iedereen heeft een persoonlijk verzorgingsplan nodig dat continu wordt afgestemd op de individuele haarbehoeften. Zeker bij ontkleurd en gehighlight haar. Dit masker versterkt de vezelstructuur diep, hydrateert intensief en maakt het haar voller zonder het te verzwaren.”

 • Anna Nooshin goes blonde • Anna Nooshin goes blonde •  

Related items

 • Estetica NL juli-september 2021 23 juli 2021

  Het hot topic 'duurzaamheid' wordt niet langer gepresenteerd als louter een verandering in verpakking of een vermindering van verontreinigende stoffen, maar kan ook een krachtig instrument zijn in de interactie met consumenten.

 • Cool is back 23 juli 2021

  Weg met een ongewenste rode, oranje of gele gloed! Zeg hallo tegen de koelste service van L’Oréal Professionnel: Back To Cool. Bij Back To Cool draait het om op maat gemaakte koele kleuren.

 • Natural + Happy = Nappy 23 juli 2021

  Het lente/zomerseizoen 2018 beweegt heen en weer tussen classicisme en creativiteit. Christine Margossian wil spontaniteit, de natuurlijke stijl met de rebellie van de jeugd in de huidige wereld.

 • Calligraphy Cut by Francis Schroembges 23 juli 2021

  De collectie Calligraphy Cut by Francis Schroembges staat voor verfijnde, moderne vrouwen, die meesters zijn in transformatie. Ze kunnen zich moeiteloos aanpassen aan elke situatie zonder daarbij hun vrouwelijkheid en elegantie te verliezen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL