top news

Events/Nieuws

George Keune viert jubileum

woensdag, 14 juli 2021 10:19

George Keune senior, eigenaar van het grootste ‘family owned’ haarcosmeticabedrijf ter wereld, is 70 jaar in dienst. Keune Haircosmetics is een Nederlands familiebedrijf, dat al bijna100 jaar trouw is aan de kapper.

George Keune kwam in 1951 bij het bedrijf dat door zijn vader, apotheker Jan Keune, in 1922 werd opgericht. Met de komst van George in het bedrijf werden buitenlandse markten aangeboord. Vader Jan zag zelf weinig in de expansiedrift van zijn zoon, maar George realiseerde zich dat de export van Keune de toekomst van het merk veilig zou stellen. Inmiddels is Keune uitgegroeid tot het grootste familiebedrijf ter wereld in haarcosmetica.

George Keune senior is tot op de dag van vandaag betrokken bij de bedrijfsvoering en hij denkt er nog lang niet aan om te stoppen met werken. Hij is nog iedere dag bezig met het maken van nieuwe plannen om de positie van zijn onderneming wereldwijd te vergroten.

Related items

 • Verzorg de hoofdhuid 14 juli 2021

  Keune Haircosmetics lanceert verzorgingsproducten voor de hoofdhuid, om te kunnen voldoen aan de groeiende behoefte aan hoogwaardige hooofdhuidverzorging. Mooi haar begint immers bij een gezonde hoofdhuid.

 • Eerste editie Keune Hairstylist Awards 14 juli 2021

  Keune Haircosmetics lanceert de eerste editie van de Keune Hairstylist Awards. Een internationale online competitie, waarbij haarstylisten uit meer dan 40 landen de kans krijgen om hun talent te delen met het grote publiek.

 • Creëer de herenlooks van nu 14 juli 2021

  Keune Haircosmetics heeft de herenlijn 1922 by J.M. Keune uitgebreid met drie nieuwe stylingproducten. Ideaal voor het creëren van trendy herenlooks.

 • Colors with attitude 14 juli 2021

  Kies voor een gewaagde look of profileer jezelf op een subtielere manier. Ontdek Keune Color Chameleon, een nieuwe lijn met intense kleuren die direct resultaat geven.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL