top news

Events/Nieuws

George Keune sr. krijgt lintje

maandag, 30 april 2018 12:05

George Keune sr., president-eigenaar van Keune Haircosmetics, heeft afgelopen donderdag in de gemeente Blaricum een Koninklijke onderscheiding gekregen.

George Keune sr. is een bijzondere ondernemer, die al 66 jaar leiding geeft aan een rasecht familiebedrijf. Dat doet de 88-jarige met een bewonderenswaardige passie en glasheldere visie.

Zijn Nederlandse handelsgeest en zijn innoverend vermogen hebben ertoe geleid dat Keune Haircosmetics een unieke en vooraanstaande positie heeft verworven op de internationale markt voor hoogwaardige, professionele haarcosmetica. 

Naast zijn zakelijke gedrevenheid heeft George Keune sr. sociale betrokkenheid hoog in het vaandel staan. In 1996 heeft hij de Keune Groep in het leven geroepen. Een groep van 17 collega’s met een verstandelijke beperking die met hun eigen productielijn deel uitmaken van zijn onderneming.

Verder zet George Keune sr. zich al jaren in voor Stichting Haarwensen. Yvonne Boer, voorzitter en oprichter van Stichting Haarwensen, roemt hem om zijn maatschappelijke betrokkenheid. George Keune sr. denkt er nog lang niet aan om te stoppen met werken. Nog iedere dag is hij bezig met het maken van nieuwe plannen om de positie van zijn onderneming wereldwijd te vergroten.

www.keune.com

Related items

  • Eugene Souleiman backstage @ London Fashion Week 30 april 2018

    In een exclusief interview voor Estetica Magazine bespreekt haarexpert en creatieveling Eugene Souleiman zijn werk backstage bij het stylen van het haar voor de Simone Rocha show met de producten van Keune Haircosmetics.

  • THE FUTURE IS... Ambassador Event 30 april 2018

    Eind januari kwamen meer dan 700 ambassadors samen in DeFabrique in Utrecht voor het tweejaarlijkse Ambassador Event van Keune Haircosmetics.

  • Keune is vanaf nu een B Corp 30 april 2018

    Keune Haircosmetics wil een positieve impact maken op de mensen en de planeet. Het ultieme doel? De wereld goed achterlaten voor toekomstige generaties. Keune is onderweg naar een betere toekomst en nu officieel B Corporation gecertificeerd.

  • Celebrating 100 years of Keune 30 april 2018

    Met een spectaculaire show van internationale allure heeft Keune Haircosmetics op zondag 19 juni in de RAI Amsterdam zijn honderdjarig bestaan gevierd.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL