top news

Producten

Balmain Paris Dry Shampoo

vrijdag, 17 oktober 2014 12:41

Moet je snel de deur uit en heb je geen tijd om je haar te wassen, drogen en stylen? Balmain Paris introduceert Dry Shampoo. Een extra boost voor je haar!

De nieuwste uitbreiding van de Luxury Care for Hair Couture lijn is speciaal door Balmain Paris ontwikkeld om waar je ook bent je frisse look te kunnen behouden zonder je haar te hoeven wassen. Door de kenmerkende Balmain-geur en de toevoeging van zijdeproteïne past de Dry Shampoo perfect in de dagelijkse Balmain Paris style- en wasroutine.

Fijn poeder
De unieke formule bestaat uit transparant fijn poeder dat vet en futloos haar opfrist. Het absorbeert overtollig talg bij de aanzet en geeft het haar textuur en body zonder een doffe finish. Voor zichtbaar meer volume zonder het haar te hoeven wassen! Dry Shampoo is de perfecte, snelle verfrissing voor dof en lusteloos haar tussen de wasbeurten door. Ideaal als je snel de deur uit moet en niet met een vet kapsel rond wilt lopen. Met de Dry Shampoo by Balmain Paris kun je ongelimiteerd je haar los dragen.

Als shampoo
Je kunt de Dry Shampoo gebruiken om de tijd tussen de wasbeurten te verlengen, dus als vervanger van shampoo. Schud de Dry Shampoo goed, houd de bus 20-30 cm van de haarwortels en spray met lichte en gelijkmatige bewegingen door het haar. Even laten drogen en de droogshampoo met de vingers of borstel verwijderen. Je haar is fris, luchtig en vol volume tussen de wasbeurten door.

Stylingtip
De Dry Shampoo als stylingtool? Dat kan ook! Creëer in een handomdraai volumineus haar met een matte finish. Goed schudden, houd de Dry Shampoo 20-30 cm van het hoofd en spray met lichte en gelijkmatige bewegingen door de haarlengtes. Laat drogen, verwijder de overtollige droogshampoo en finish de gewenste look met de Styling Line producten van Balmain Paris.

www.balmainhair.com

Related items

  • Colour-blocking straighteners 17 oktober 2014

    De Limited Edition Spring-Summer 2021 Cordless Straightener van Balmain Hair Couture is geïnspireerd op de colour-blocking trend van de jaren 90.

  • Geniet langer van je kleur 17 oktober 2014

    De care range van Balmain Hair is uitgebreid met een speciale lijn voor gekleurd, beschadigd en overbehandeld haar: Couleurs Couture Colour Care. Deze lijn bestaat uit een hydraterende shampoo en conditioner.

  • Intens herstel 17 oktober 2014

    Met de Revitalizing lijn van Balmain Hair Couture geef je het haar een ultieme boost. De Revitalizing lijn bestaat uit verzorgende producten, die droog, beschadigd en overbehandeld haar intens herstellen. De shampoo reinigt het haar zacht, terwijl de conditioner en het masker het haar van binnenuit optimaal voeden.

  • Support your salon 17 oktober 2014

    Goed nieuws! Steeds meer merken gaan salons ondersteunen in de verkoop van haarproducten. Ook Balmain Paris Hair Couture gelooft dat het in onzekere en moeilijke tijden als deze van het grootste belang is om de partners van het merk te ondersteunen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL