top news

Producten

Haarroutine co-wash

zondag, 06 februari 2022 13:01

Co-washing is de afkorting van conditioner wassen. Zeker krullend of extreem droog haar kunnen hier baat bij hebben.

Co-washing betekent dat je je shampoo vervangt door slechts één product dat tegelijkertijd het werk van een shampoo (het haar reinigen) en van een conditioner (het haar extra voeden en hydrateren) kan doen. RE.STORE van KEVIN.MURPHY is een cleansing treatment die hier perfect geschikt voor is, omdat het ook extra verzorging biedt.

RE.STORE is onderdeel van de REPAIR-ME lijn en kan de WASH en RINSE één à twee keer per week vervangen. RE.STORE behandelt en reinigt het haar namelijk in een stap. Met behulp van hightech huidverzorgingstechnologie zijn er enzymen gehaald uit papaja en ananas. In combinatie met eiwitten uit groene erwten houden ze vocht vast om beschadigd haar te herstellen. RE.STORE is echt een proteïneshot voor het haar! De behandeling hydrateert haar en hoofdhuid, helpt bij het definiëren van krullen, geeft glans en maakt het haar zachter.

Related items

 • All I want for Christmas... 06 februari 2022

  De Holiday Collection giftsets van KEVIN.MURPHY zijn het perfecte cadeau voor de feestdagen. Ze zien er niet alleen prachtig uit, de packs bevatten een selectie van de bestselling producten ingedeeld in vijf regimes. Voor ieder wat wils!

 • VELVET.FLORA by KEVIN.MURPHY 06 februari 2022

  De nieuwste haarmodecollectie van KEVIN.MURPHY heet VELVET.FLORA en is geïnspireerd door het schilderij The Roses of Heliogabalus.

 • Pump up the volume 06 februari 2022

  Iedereen wil graag een mooie volumineuze natuurlijke bos haar. Maar wat als je fijn haar hebt? En het vaak ook nog eens futloos zit? Wees gerust! Met de VOLUME range van  KEVIN.MURPHY geef je slap, fijn en futloos haar een megalift en volume.

 • Estetica NL januari-maart 2021 06 februari 2022

  Er zijn momenten in het leven waarop het nodig is om alles in twijfel te trekken, je keuzes te heroverwegen en je te concentreren op de best mogelijke aanpassing aan nieuwe omstandigheden. Gewoon gaan wachten op betere tijden, is een slecht idee.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL