top news

Producten

Haarroutine co-wash

zondag, 06 februari 2022 13:01

Co-washing is de afkorting van conditioner wassen. Zeker krullend of extreem droog haar kunnen hier baat bij hebben.

Co-washing betekent dat je je shampoo vervangt door slechts één product dat tegelijkertijd het werk van een shampoo (het haar reinigen) en van een conditioner (het haar extra voeden en hydrateren) kan doen. RE.STORE van KEVIN.MURPHY is een cleansing treatment die hier perfect geschikt voor is, omdat het ook extra verzorging biedt.

RE.STORE is onderdeel van de REPAIR-ME lijn en kan de WASH en RINSE één à twee keer per week vervangen. RE.STORE behandelt en reinigt het haar namelijk in een stap. Met behulp van hightech huidverzorgingstechnologie zijn er enzymen gehaald uit papaja en ananas. In combinatie met eiwitten uit groene erwten houden ze vocht vast om beschadigd haar te herstellen. RE.STORE is echt een proteïneshot voor het haar! De behandeling hydrateert haar en hoofdhuid, helpt bij het definiëren van krullen, geeft glans en maakt het haar zachter.

Related items

 • Sexy bedroom hair 06 februari 2022

  Met alle haartrends die voorbijkomen op de tijdlijn en op straat is het duidelijk dat er één ding is waar we allemaal naar op zoek zijn: looking effort­lessly good.

 • Luxueuze glans 06 februari 2022

  Stap binnen in KEVIN.MURPHY’s wereld van luxueuze glans met de nieuwste COLOR.ME GLOSS shades: Opulent Reflection. COLOR.ME GLOSS is perfect voor die tijdelijke kleuring, om iets nieuws uit te proberen of om die nieuwe kleur juist te onderhouden.

 • Creëer de perfecte blow-dry 06 februari 2022

  Creëer en behoud de perfecte blow-dry met de BLOW.DRY WASH en RINSE zonder concessies te doen aan de conditie van het haar.

 • Plump up the volume 06 februari 2022

  In de herfst en winter kunnen klanten meer last hebben van haaruitval. Gelukkig heeft KEVIN.MURPHY een lijn die dit probleem tegengaat. De PLUMPING-lijn is speciaal ontwikkeld om dun haar te verdikken en haaruitval te voorkomen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL