top news

Producten

Pump up the volume

woensdag, 10 februari 2021 13:03

Iedereen wil graag een mooie volumineuze natuurlijke bos haar. Maar wat als je fijn haar hebt? En het vaak ook nog eens futloos zit? Wees gerust! Met de VOLUME range van  KEVIN.MURPHY geef je slap, fijn en futloos haar een megalift en volume.

Het creëren van volume begint met een goede basis. ANGEL.WASH is een volumising shampoo voor fijn en gekleurd haar, dat droog en beschadigd is. Het herstelt het haar tot in de puntjes en laat het dikker ogen en aanvoelen. Perfect in combinatie met de ANGEL.RINSE conditioner! Voor ultiem volume gebruik je ANGEL.MASQUE, een herstellend en verdikkend masker. Breng vervolgens ANTI. GRAVITY aan op vochtig haar. Deze olievrije volumiser en setting lotion is perfect om statisch haar tegen te gaan en flyaways onder controle te houden. Daarnaast zorgt de lotion voor meer volume en dikker uitziend haar. Voor een casual look met textuur gebruik je POWDER.PUFF volumepoeder. Wil je liever een glamorous kapsel met body creëren? Dan is de BODY. BUILDER mousse het ideale product. De mousse geeft het haar volume en stevigheid zonder dat het plakkerig wordt.

www.kevinmurphy.nl

Related items

 • VELVET.FLORA by KEVIN.MURPHY 10 februari 2021

  De nieuwste haarmodecollectie van KEVIN.MURPHY heet VELVET.FLORA en is geïnspireerd door het schilderij The Roses of Heliogabalus.

 • Estetica NL januari-maart 2021 10 februari 2021

  Er zijn momenten in het leven waarop het nodig is om alles in twijfel te trekken, je keuzes te heroverwegen en je te concentreren op de best mogelijke aanpassing aan nieuwe omstandigheden. Gewoon gaan wachten op betere tijden, is een slecht idee.

 • Sleeping Water by KEVIN.MURPHY 10 februari 2021

  Het verhaal van Sleeping Water, de nieuwe collectie van KEVIN.MURPHY, begint in Tasmanië. Dit wilde en uitgestrekte landschap vormt een indrukwekkende achtergrond voor deze betoverende campagne. 

 • Get your pH.D 10 februari 2021

  De nieuwe innovatie pH.D van KEVIN.MURPHY biedt nog meer creatieve vrijheid met grenzeloze kleurmogelijkheden. Het unieke product is gecreëerd met de kleurspecialist in het achterhoofd.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL