top news

Producten

Fudge Styling: Prep, Sculpt, Finish

vrijdag, 28 februari 2020 07:50

Fudge Professional heeft de stylinglijn volledig opnieuw gelanceerd en gegroepeerd in drie categorieën: Prep, Sculpt en Finish. De range omvat vier totaal nieuwe producten, allemaal voorbestemd om stylinghelden te worden, voor zowel professionals als klanten.

Fudge Professional werd voor het eerst gelanceerd in 1991 en herschrijft sindsdien de stylingregels. De missie van het merk is om een uitgebreid assortiment unieke en trendy producten aan te bieden, die de behoeften van de salonprofessionals en hun klanten - die thuis, onderweg of waar ze maar willen met hun stijl willen experimenteren - ondersteunt.

Praktische verpakking, toegewijd aan recyclebare materialen

Fudge Professional gelooft in het gebruik van gerecyclede materialen waar mogelijk - maar liefst 76% van de nieuwe stylingrange bevat gerecycled plastic*. De iconische ‘tandpastatubes’ en alle aerosolverpakkingen zijn volledig recyclebaar. De nieuwe stylingverpakkingen bevatten dezelfde hoeveelheid product, maar zijn gemaakt van 30% minder plastic

Vier nieuwe producten om de stylingregels te veranderen

BLOW DRY AQUA PRIMER

De essentiële eerste stap voor de ultieme, langdurige blow dry. Met hittebescherming tot 230°C, föhn het product in het haar voor een losse gedefinieerde textuur en fixatie met natuurlijk volume en een niet-plakkerig, gewichtloos gevoel.

Hydraterend hyaluronzuur wordt gecombineerd met onze Weather-Shield technologie om een virtuele paraplu voor het haar te creëren, die de hele dag bescherming biedt tegen vocht en kroezen voor verbeterde zachtheid, gladheid en zichtbare glans.

GEBRUIKSAANWIJZING: Gelijkmatig door handdoekdroog haar verdelen en droog föhnen.

CURL REVOLUTION MIST

Gewichtloze krulverbetering voor een revolutie in de look & feel van je krullen. Geen plakkerigheid, geen zwaarte, geen knapperige crunch.

Les de dorst van je krullen met vocht en creëer prachtige definitie, natuurlijk volume en textuur met een gezond ogende glans. Weather-Shield technologie beschermt de hele dag tegen kroezen en vocht om de krulintegriteit en handelbaarheid te verbeteren.

GEBRUIKSAANWIJZING: Royaal in het haar sprayen en aan de lucht laten drogen of met de diffuser.

MATTE HED MOULDABLE

Flexibele, medium fixatie en langdurige matte finish in een lichtgewicht formule, ideaal voor fijnere haartypes. Een unieke kleicrème textuur verdeelt gemakkelijk door het haar en verzwaart het niet.

Matte Hed Mouldable creëert textuur en definitie en is verrijkt met Flex-Fibre technologie voor een flexibele, medium fixatie. Het Climate-Control schild biedt de hele dag bescherming tegen vocht.

GEBRUIKSAANWIJZING: Eruit lepelen, op je handen aanbrengen en wrijven. Gelijkmatig door het haar verdelen en stylen zoals gewenst.

AQUA SHINE SERUM

De ultieme gewichtloze, gladmakende, glanzende finish voor elke stijl. Door het haar verdelen om met de Weather-Shield technologie de hele dag lang bescherming te creëren tegen kroezen en vocht.

Doordrenkt met hyaluronzuur en Shine-Lock technologie om elke haarstreng te omhullen en de haarschubben glad te strijken voor de beste gladheid en langdurige glans.

GEBRUIKSAANWIJZING: Door nat of droog haar verdelen voor een hele dag ongelooflijke glans en zachtheid.

Fudge Professional: Goedgekeurd door experts, begeerd door klanten. Klik HIER voor meer informatie over Fudge Styling.
 
#PlanetF @fudgehair
 
In Nederland is Fudge Professional verkrijgbaar via www.people4salons.nl.

*Post-Consumer Resin of Post-Industrial Resin

  • Fudge Styling: Prep, Sculpt, Finish



  • Fudge Styling: Prep, Sculpt, Finish



  • Fudge Styling: Prep, Sculpt, Finish



  •  

Related items

  • Retro Revival show 28 februari 2020

    Retro Revival is het eerste event sinds de verhuizing van People 4 naar de Verkadefabriek. De show wordt gepresenteerd door het Fudge Artistic Team en  gastartiest Dove Palmer.

  • Coole coupes 28 februari 2020

    NAK Hair introduceert Metallics, een gloednieuwe kleurcollectie ontworpen voor creatieve kleurtransformaties op opgelicht blond haar. Breng blond haar tot leven met metallic tinten! Deze gewaagde modekleuren zorgen voor een glinsterende haarkleur.

  • Break the rules 28 februari 2020

    Headpaint van Fudge Professional is in een nieuw jasje gestoken en biedt maximale dekking, intense levendigheid en langdurige resultaten voor blondines, brunettes én roodharigen. Het assortiment is net zo kleurrijk als de huidige trendy modekleuren!

  • NAK Showcase 28 februari 2020

    Op maandag 12 maart vond de NAK Showcase plaats in de Facility Hair Academy in Zaandam.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL