top news

Producten

Nieuw in Nederland: Valera

zondag, 06 augustus 2017 13:51

Sinds 1 juli is TRINITY haircare Benelux de exclusieve distributeur van de Valera Salon Exclusive serie van Valera Professional.

Het Zwitserse merk Valera Professional heeft met Valera Salon Exclusive een exclusieve lijn ontwikkeld die door middel van geselecteerde distributeurs uitsluitend verkocht wordt aan professionals. De Valera Salon Exclusive serie bestaat uit verschillende föhns en biedt voor iedere behoefte - of het nu gaat om een longlife, compact of ultralicht model - de juiste oplossing. Een hoogwaardige stijltang en een krachtige tondeuse maken het assortiment compleet.

Een absolute noviteit in de haardrogermarkt is het Touch Me stylingmondstuk, dat dankzij het innovatieve Self-Cooling Double-Layer System niet oververhit raakt. Het mondstuk kan tijdens het gebruik van de haardroger worden aangeraakt en in elke richting worden gedraaid. Hierdoor kunnen hairstylisten nog creatiever zijn.

Valera hecht ook grote waarde aan ergonomie. De handgreep van alle haardrogers in het Salon Exclusive assortiment wordt gekenmerkt door een zeer speciaal anatomisch ontwerp, licht gebogen om perfect in de hand te passen voor een veilig, vermoeidheidsvrij gebruik en een betere beheersing van de bewegingen. Bovendien zijn de haardrogers ontworpen voor een trillingsvrije balans om gewrichten te beschermen en spierspanningen te verminderen.

www.trinity-haircare.nl

 

  • Valera Salon Exclusive serie



  •  

Related items

  • The art of Shinrin-yoku 06 augustus 2017

    TRINITY haircare presenteert in The art of Shinrin-yoku collectie haarkleuren die helemaal in lijn zijn met de kleuren van de herfst en het kleurenpalet dat de natuur tijdens dit seizoen biedt.

  • Estetica NL oktober-december 2022 06 augustus 2017

    Met de start van de herfst heerst er altijd een extra gevoel van opwinding in de kappersbranche. Dit komt onder andere door alle beurzen, evenementen en shows in binnen- en buitenland.

  • Recreate Red 06 augustus 2017

    De coverlook heet Recreate Red en komt uit de herfst/wintercollectie Rebirth van TRINITY haircare. De lange pony is een blijvertje en de felle koperkleur past perfect bij dit seizoen.

  • Estetica NL oktober-december 2021 06 augustus 2017

    Nieuw seizoen, nieuwe trends. Nu we de niet zo zonnige zomer achter ons hebben gelaten en de herfstmaanden ingaan, zijn er verschillende trends te signaleren. Opvallend is de revival van de jaren 80 kapsels met heel veel volume, laagjes en krullen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL