top news

Producten

Perfect blond

dinsdag, 14 februari 2017 08:00

Het BLONDME assortiment van Schwarzkopf Professional is nu beter dan ooit dankzij de revolutionaire bonding technologie die erin verwerkt zit. Welkom in een nieuw tijdperk van perfect blond!

Bonding technologieën veroveren de kapperswereld en dat is niet voor niets. De technologie transformeert actief beschadigd, gebroken en dof haar door haarbruggen te versterken en te creëren in de haarvezels. “Het is dus geen wonder dat in-salon bonding services razendsnel evolueren; van simpele trend naar musthave voor iedere salon”, aldus Lesley Jennison, Global Color Ambassador van Schwarzkopf Professional. De gloednieuwe BLONDME Bond Enforcing kleuren en toners zijn perfect voor alle blonde klanten, of ze nu honing-, karamel- of toffeekleurtinten willen of een koele, iriserende, crèmeachtige, platinum of bronzen look.

Met het BLONDME assortiment presenteert Schwarzkopf Professional een nieuwe generatie producten door het Advanced Bonding System rechtstreeks in de producten te verwerken. In plaats van tijdens het kleuren, oplichten of ontkleuren een extra product toe te voegen voor de bonding service, helpt de nieuwe BLONDME kappers om het haar van hun klanten te blonderen en beschermen in één gemakkelijke stap. Voor haar dat reeds gekleurd werd of natuurlijk blond haar dat broos is en extra voeding nodig heeft, kunnen kappers een extra intensieve bonding service aanbieden, zoals het Keratin Restore Intense Care Bonding Potion en het Keratin Restore Bonding Mask. Daarnaast helpt het geavanceerde verzorgingsgamma nieuwe haarbruggen te creëren en de superieure blondresultaten te behouden.

De Schwarzkopf Professional BLONDME Ambassadors Lesley Jennison en Kim Vō hebben een reeks prachtige blonde looks en services bedacht voor het nieuwe BLONDME assortiment. Met BLONDME Bond Enforcing Blonde Lifting creëerde Lesley Jennison fantastische ijstinten. Voor een sensationeel, iriserend, schitterend licht platinum kunnen metalen en grijze tinten toegevoegd worden door BLONDME Blonde Toning in prachtige pastelkleuren te gebruiken. Kim Vō voegt voor een minder radicale look een karamelkleurige glans toe aan donker haar met BLONDME Bond Enforcing Paint-On-Lightener en BLONDME Bond Enforcing Blonde Hi-Lighting. “Het is belangrijk om blondtinten te personaliseren, zodat ze bij de persoonlijkheid, het huidtype en de oogkleur van een klant passen”, aldus Kim Vō.

www.schwarzkopf-professional.nl

  • New BLONDME van Schwarzkopf Professional



  • New BLONDME van Schwarzkopf Professional



  • New BLONDME van Schwarzkopf Professional



  • New BLONDME van Schwarzkopf Professional



  • New BLONDME van Schwarzkopf Professional



  •  

Related items

  • Video alert! Grey Blonding by Arjan Bevers 14 februari 2017

    Elke blonde uitdaging kan worden omgezet in een salonservice met BLONDME; van casual blond tot high fashion looks.

  • Trend Event 2022 14 februari 2017

    Voor het eerst in vierenhalf jaar was er weer een Trend Event van Schwarzkopf Professional in de Central Studios in Utrecht. De animo voor de live presentatie van onder andere de nieuwe Essential Looks collectie was groot.

  • Video alert! The Afro by Tyler Johnston 14 februari 2017

    Het stylingmerk Session Label van Schwarzkopf Professional is vernieuwd. Voor kappers die meer willen! Er zijn vijf gloednieuwe innovaties aan de lijn toegevoegd en de zeven meest geliefde producten zijn opnieuw gelanceerd.

  • Verzorging voor blond haar 14 februari 2017

    Elke blonde look heeft de potentie om iconisch te worden met de combinatie van een op maat gemaakte BLONDME kleurservice gevolgd door de juiste verzorging.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL