top news

Producten

Vier de natuurlijke schoonheid van de vrouw

vrijdag, 12 februari 2016 09:08

Magic Arganoil van Nook viert de natuurlijke schoonheid van de vrouw. De producten zijn speciaal ontwikkeld om het haar zijdezacht, glanzend en perfect in balans te houden.

De magie van een kostbare formule met biologisch gecertificeerde arganolie werkt subtiel tot in de vezel van het haar voor onmiddellijke hydratatie, glans en een buitengewone zijdezachte finish. Het haar wordt sterker en gezonder. Pure schoonheid!

De formules komen voort uit de wens om een perfecte synergie tussen wetenschap en natuur te creëren, door gebruik te maken van pure ingrediënten met uitstekende cosmetische kwaliteiten verrijkt met kostbare biologisch gecertificeerde arganolie, plantaardige oliën en functionele stoffen van natuurlijke oorsprong.

Alle Magic Arganoil producten zijn vrij van parabenen, Sodium Lauryl Sulfate (SLS) en Sodium Lauryl Ether Sulfate (SLES). Elk product is getest op nikkel, chroom en kobalt, waardoor het gegarandeerd extra delicaat is voor de hoofdhuid en het haar. Arganolie heeft een antioxiderende werking en voorkomt schade door vrije radicalen. Het herstelt de structuur van het haar, geeft kracht en vitaliteit, en voorziet het haar van een intense glans.

De lijn bestaat uit tien verzorgings- en stylingproducten, die geschikt zijn voor alle haartypes: Secret Shampoo, Secret Pak, Absolute Oil, Luxury Light Oil, Spray Lumiére Anti frizz, Absolute One Leave-in, Bi-phase Light Conditioner, Keratin Power Booster, Secret Volumizing Hair Spray en Restructuring Fixing Mousse.

  • Magic Arganoil van Nook  • Vier de natuurlijke schoonheid van de vrouw  •  

Related items

  • Stralend blond 12 februari 2016

    De nieuwe Starlight Blonde lijn van Nook biedt kappers de essentiële tools om zeer creatieve, flexibele en doel­ gerichte resultaten te bereiken, dankzij innovatieve en geavanceerde vegan formules met bescherming en respect voor het haar en de hoofdhuid.

  • Verzorgende haarkleuring 12 februari 2016

    Nook heeft sinds kort een nieuwe kleurlijn toegevoegd aan het assortiment: The Origin Color. Een permanent kleursysteem met eco-gecertificeerde ingrediënten.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL