top news

Producten

East meets West

woensdag, 04 november 2015 12:49

Voor de najaarscollectie van 2015 betreedt Maison Kitsuné de wereld van beauty met een exclusieve collectie voor beautybrand Shu Uemura.

Maison Kitsuné bestaat uit Gildas Loaec, een Franse muziekproducent, en Masaya Kuroki, een Japanse minimalistische architect, die sinds 2002 hun krachten bundelen om het exclusieve concept dat Maison Kitsuné omvat op te bouwen. Vandaag de dag is Maison Kitsuné wereldwijd bekend als een uniek artistiek merk dat een must-wear fashion brand verenigt met een platenlabel. Hiermee creëert Maison Kitsuné een unieke 360º lifestyle met invloeden vanuit Parijs en Tokyo.

Maison Kitsuné combineert Japanse roots met Franse elegantie en belichaamt hiermee de ultieme partner voor het bijzondere Japanse beautymerk Shu Uemura. De samensmelting tussen Oost en West creëert een culturele oversteek van denkbeelden over mode, muziek en beauty. Maison Kitsuné en Shu Uemura ontmoeten elkaar in deze fascinerende en exclusieve samenwerking; dé co-branding experience van dit najaar.

De Cleansing Oil Shampoo is geïnspireerd op ‘onsen’. Dit zijn natuurlijke warmwaterbronnen die in Japan bekend staan om hun zuiverende werking. De zachte glansshampoo met essentiële oliën reinigt het haar diep en laat het prachtig stralen. De Cleansing Oil Shampoo maakt het haar zacht en geeft een luchtige touch. Daarnaast krijgt het haar meer volume en wordt het gehydrateerd. De Cleansing Oil Shampoo, die geschikt is voor alle haartypen, is vrij van parabenen en siliconen.

Essence Absolue is een voedende verzorging met Camellia olie als hoofdingrediënt: hét legendarische schoonheidsgeheim van de Japanse geisha’s. Essence Absolue beschermt de haarvezel tegen uitdroging, UV stralen en zorgt ervoor dat het haar tegelijkertijd intens gevoed wordt. De zachte en fluwelen textuur maakt het haar soepel en geeft het een optimale glans met een vederlichte finish. Essence Absolue is ontwikkeld voor dagelijks gebruik en is uitermate geschikt voor droog, gekleurd en/of beschadigd haar

  • Maison Kitsuné for Shu Uemura



  • Maison Kitsuné for Shu Uemura



  • Essence Absolue



  • Cleansing Oil Shampoo



  •  

Media

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL