top news

Magazine

Estetica NL oktober-december 2023

maandag, 23 oktober 2023 09:43

Het is waar. Als de kappersbranche een stad was, dan was het New York, the city that never sleeps. En dat kan echt vermoeiend zijn! Het lijkt wel alsof trendsettende hairstylisten overal ter wereld elke paar minuten nieuwe collecties blijven publiceren.

Gevestigde merken komen voortdurend met nieuwe producten voor kleuring, styling of verzorging. Onderzoekers ontwikkelen nieuwe ingrediënten - chemische, natuurlijke en plantaardige - en testen hun effectiviteit. Ingenieurs werken aan de manier waarop ze nieuwe elektronische en slimme technologieën kunnen toepassen op tools, om het werk van de kapper te vergemakkelijken, hun gezondheid te beschermen, tijd te besparen en tegelijkertijd topresultaten te garanderen.

En ondernemers openen nieuwe salons of bedrijven. Degenen die in de stoel zitten, willen immers meer dan alleen tevreden zijn. Klanten willen vandaag de dag extatisch zijn en verrast worden, en iedereen in de haarindustrie lijkt vastbesloten daarin te slagen. Daarom presenteert deze editie van EsteticaHAIR zoveel nieuwigheden. Net als anderen in de haarindustrie zijn wij, ten koste van heel weinig slaap, vastbesloten om verslag te doen van wat er gebeurt in de wondere wereld van hairstylisten, ingenieurs, ondernemers en bedrijven die blijkbaar heel weinig slaap nodig hebben... 

Lees Estetica NL nu ook gratis digitaal!

Cover: Modern Muse by TRINITY haircare

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL