top news

Magazine

Estetica NL april-juni 2023

woensdag, 26 april 2023 10:10

In de afgelopen 77 jaar heeft Estetica er altijd naar gestreefd om de redactionele inhoud en het grafisch ontwerp te actualiseren en te innoveren.

Dit begon met het logo, dat cursief was in het eerste nummer in maart 1946, voordat het vanaf de jaren zestig overging op hoofdletters. De keuze voor een eleganter lettertype in zwart of wit werd gecombineerd met een nieuwe layout van de cover. Samen hebben ze de identiteit en hoge standaard van het magazine bepaald. Deze lente-editie luidt een indrukwekkende en innovatieve restyling in, te beginnen met de toevoeging van het woord HAIR in het logo. De nieuwe look van EsteticaHAIR is direct zichtbaar als je door de pagina's van het magazine bladert. De titels maken het onderwerp van gesprek meteen duidelijk: haarmode en actualiteiten worden aangeduid met HAIR en de vakartikelen met PRO.

VAN GEDRUKTE PAGINA TOT DIGITALE INTERACTIE
Maar het grote nieuws is echter gekoppeld aan de interactiviteit van de pagina's met multimedia-inhoud. Sterker nog, de inhoud van EsteticaHAIR wordt direct verrijkt dankzij je smartphone of tablet: scan de QR-code en... video's, fotogaleries en extra informatie zullen beschikbaar zijn. Met digitale interactie zijn er geen grenzen meer aan augmented reality. Je zult de eerste zijn die seminars, beurzen en branche-evenementen uit de hele wereld bijwoont. En je kunt deelnemen aan fashion- en catwalkshows in ‘live mode’ zonder je salon te verlaten.

TIJDSCHRIFT IN DE ENE HAND, SMARTPHONE IN DE ANDERE
Om toegang te krijgen tot de extra interactieve inhoud van EsteticaHAIR, hoef je alleen maar de QR-code te scannen die op de betreffende pagina staat. Met één hand blader je door de verschillende artikelen, terwijl je met je andere hand je smartphone gebruikt om je weg te scannen naar meer dynamische content. En wat te denken van de toegevoegde waarde die je klanten kunt bieden die het tijdschrift in de salon willen doorbladeren, terwijl ze wachten op hun behandeling of op het ontwikkelen van hun kleur. De nieuwe EsteticaHAIR is zoveel meer dan alleen een leeservaring. Het magazine heeft een enorme visuele impact en biedt aanvullende inhoud door de QR-codes met VIDEO en MORE. Veel lees- én kijkplezier!

Lees Estetica NL nu ook gratis digitaal!

Cover: KILLER.CURLS by KEVIN.MURPHY

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL