top news

Magazine

Estetica NL januari-maart 2023

dinsdag, 31 januari 2023 09:30

Dit is het laatste nummer van ESTETICA NL in deze vorm. Zo krijgt het logo onder andere een meer eigentijds grafisch ontwerp en wordt gekenmerkt door het woord HAIR.

Klik hier en laat je verrassen door het nieuwe logo! Maar een echte restyling van ESTETICA HAIR wordt pas duidelijk als je in het voorjaar door de nieuwe edities bladert: meer beeld, beter leesbare teksten, koppen die meteen weergeven wat er wordt besproken, onderscheidende professionele inhoud, nadruk op ‘niet te missen focuspunten' en algehele harmonie in de lay-out.

Het grote nieuws is echter dat er interactieve links zullen zijn tussen de pagina's van het tijdschrift en de digitale content van de ESTETICA-websites over de hele wereld. De inhoud van het magazine wordt zelfs direct verrijkt, dankzij je smartphone of tablet: scan de QR-code en de teksten krijgen meer diepgang. Ondertussen kun je plaatsnemen op de eerste rij bij shows, seminars en evenementen waar en wanneer je maar wilt. Scan gewoon de QR-codes en je bent er!

En wat te denken van de toegevoegde waarde die je kunt bieden aan klanten die het magazine in de salon willen doorbladeren. Het is een nieuwe, dynamische manier om te genieten van die momenten van rust in de salon tussen knippen en kleuren. Genoeg redenen om alvast uit te kijken naar de lente-edities van ESTETICA HAIR!

Lees Estetica NL nu ook gratis digitaal!

Cover
Hair: Francis Schroembges
Photography: Ivo de Kok
Make-up: Angelique Stapelbroek
Styling: Annet Veerbeek

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL