top news

Magazine

Estetica NL april-juni 2022

donderdag, 28 april 2022 11:35

Elk jaar kijken we met spanning uit naar de bekendmaking van de Pantone Color of the Year. De kleur van 2022 heet Very Peri en is een mix tussen blauw en paars.

Volgens Leatrice Eiseman, Executive Director van het Pantone Color Institute, heeft de tint een "moedige aanwezigheid die persoonlijke vindingrijkheid en creativiteit aanmoedigt". Klinkt als een goede kleur voor de haarindustrie, toch?

Very Peri is een aansporing om te experimenteren met kleur. Het doel is om er een draagbare haarkleur van te maken voor verschillende klanten. Dat is nogal een uitdaging! Maar door de juiste balans te vinden tussen de violetrode en blauwe tint, is het echt een succesrecept. Als de klant een lichte huid en ogen heeft, zal de kleur meer richting pastel gaan, zoals lila en lavendel. Als de huid en het haar daarentegen donkerder zijn, kan een paarse tint perfect passen

Eén ding is zeker: Very Peri in het haar kan niet door DIY worden gecreëerd, zodat jouw rol als hairstylist onmisbaar is. In Very Peri Mania vind je volop inspiratie om de kleur van het jaar zelf toe te passen in de salon. Een droom voor iedere colorist!

Lees Estetica NL nu ook gratis digitaal!

Cover: K18 Biomimetic Hairscience 

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL