top news

Magazine

Estetica NL januari-maart 2022

woensdag, 02 februari 2022 11:41

Move over, blondies! Bruin is dit seizoen de hotste kleurtrend; van cappuccino tot ebbenhout en alles daartussenin. Brunettes zijn niet langer saai, maar eerder luxueus en sensueel.

Het toevoegen van warme tinten, zoals koper, kastanjebruin en karamel, geeft bruin haar meer dimensie en een rijker gevoel. Of voeg juist koelere astinten toe, afhankelijk van het huidtype. Vooral als een klant een koele ondertoon in haar huid heeft en groene, grijze of blauwe ogen, staat asbruin geweldig. Let dus goed op welk type klant er in je stoel zit.

Maar welke kleur het haar ook heeft, het belangrijkste is dat het gezond is! Glanzend, gezond uitziend haar dat zijdezacht aanvoelt is zeer in trek en de vraag naar glaze services neemt dan ook toe. Gelukkig maar, want dit kan een mooie manier zijn om de omzet van je salon te verhogen.

Uit onderzoek van Wella Company blijkt namelijk dat maar liefst 8 op de 10 vrouwen op zoek zijn naar een glossing oplossing die langer meegaat en naar producten die hun haar beter gezond houden en beschermen tegen beschadiging. Doe hier je voordeel mee! Bied een in-salon treatment aan voor superglanzend haar en adviseer verzorgingsproducten voor thuisgebruik. Klanten zullen je dankbaar zijn…

Lees Estetica NL nu ook gratis digitaal!

Cover
Hair: Bianca van Zwieten
Colorist: Lisa Veen
Photography: Chris Philippo
Make-up: Michael Salmen
Styling: Marja Bennenbroek
Model: Julie @ It’s Me Models

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL