top news

Magazine

Estetica NL oktober-december 2021

dinsdag, 12 oktober 2021 07:51

Nieuw seizoen, nieuwe trends. Nu we de niet zo zonnige zomer achter ons hebben gelaten en de herfstmaanden ingaan, zijn er verschillende trends te signaleren. Opvallend is de revival van de jaren 80 kapsels met heel veel volume, laagjes en krullen.

Krullen zijn het summum van vrouwelijkheid en steeds meer vrouwen omarmen hun natuurlijke haarstructuur. Maar ook mannen dragen hun krullende coupe met trots. We zien dit herfst/winterseizoen krullen in alle vormen en maten; van de kleinste pijpenkrullen tot de zachtste golven. En een krullende pony maakt de jaren 80 look helemaal af! We kunnen deze trend ook aan de lockdowns toeschrijven. Mensen styleden hun haar minder en lieten het vaker aan de lucht drogen, waardoor de natuurlijke structuur meer tot z’n recht kwam.

Voor mooie, gezonde krullen is goede verzorging belangrijk. Kijk goed naar het type krul van de klant en adviseer producten speciaal voor krullend haar, zodat de krullen is optimale conditie blijven. Kersverse Hairdresser of the Year Juliette den Ouden: “Krullen hebben vocht nodig. Gekruld haar is van nature iets droger. Wanneer je vochtinbrengende producten gebruikt, zul je zien dat de krullen veel mooier worden en het kapsel meer volume krijgt.”

Lees Estetica NL nu ook gratis digitaal!

Cover
Hair: Jolanda Schenke
Photography: Johnny ten Have
Make-up: Irene Vlasblom
Styling: Marit Hendriks van de Weem

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL