top news

Magazine

Estetica NL april-juni 2021

vrijdag, 30 april 2021 06:49

Waar kwam toch dat kapsel van de modellen van de Prada SS21 show in Milaan vandaan, vroeg de Europese modewereld zich af. Maar voor mensen uit Azië komt de populariteit van deze look helemaal niet als een verrassing!

De hime cut is een stijlsensatie, voortgekomen uit de Japanse koninklijke traditie, maar dit voorjaar helemaal on-trend. De lieveling van 2021 wordt aanbeden op de catwalks en in internationale haarmodecollecties. “Het is echt dé trendlook voor voorjaar/zomer”, aldus de Italiaanse celebrity hairstylist Marco Todaro. “Krachtig, vrolijk en vrouwelijk zijn enkele aspecten van deze look. Met of zonder pony, het leent zich prachtig voor alle lengtes van steil haar. Het is een kapsel waarbij je de rest van het haar in een lage of hoge paardenstaart kunt binden om de aandacht op het gezicht te vestigen: perfect voor videoconferenties en eindeloze Zoom meetings!”

De hime cut is zeer Instagrammable en door zijn veelzijdigheid uitgegroeid tot een nichetrend: geadoreerd door internationale modebloggers en de go-to stijl van gerenommeerde haarstylisten wereldwijd. How hime are you?

Lees Estetica NL nu ook gratis digitaal!

Cover: LightDimensions by Goldwell

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL