top news

Magazine

Estetica NL januari-maart 2021

maandag, 08 februari 2021 10:04

Er zijn momenten in het leven waarop het nodig is om alles in twijfel te trekken, je keuzes te heroverwegen en je te concentreren op de best mogelijke aanpassing aan nieuwe omstandigheden. Gewoon gaan wachten op betere tijden, is een slecht idee.

Als 2020 ons iets geleerd heeft, dan is het dat dingen op dezelfde manier blijven doen niet langer werkt. De spelregels zijn veranderd en dat wat je deed om je bedrijf succesvol te maken, is niet langer voldoende. In 2021 is het van levensbelang om bij alles wat je doet een meerwaarde te bieden. Mark Melief van Kinki Kappers: “Juist in een guurder economisch klimaat zullen klanten nog kritischer worden. Je moet dus je technische en creatieve vaardigheden upgraden, bijvoorbeeld via online educatie, zodat je je straks voldoende kunt onderscheiden.”

Iets meer doen om je te onderscheiden van de concurrent lijkt in het begin misschien een onbelangrijk detail, maar maakt uiteindelijk een groot verschil. Een crisis biedt namelijk ook kansen en zorgt vaak voor een keerpunt. In ieder van ons schuilt de kracht om het beste in onszelf naar boven te halen, opnieuw de avonturen van het leven aan te gaan, en vastberaden door de nieuwe realiteit te navigeren die na de coronapandemie zal ontstaan. Als kapper weet je van nature hoe je je moet aanpassen aan veranderingen en hoe je jezelf constant blijft ontwikkelen. En dat is precies wat je nu meer dan ooit van pas zal komen...

Lees Estetica NL nu ook gratis digitaal!

Cover: Sleeping Water by KEVIN.MURPHY

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL