top news

Magazine

Estetica NL juli-september 2019

zaterdag, 27 juli 2019 11:51

Als het leven een spel is waarin we elke dag op onbekend terrein gaan spelen, dan is het kappersvak een spel dat steeds beter en beter wordt. Omdat er elke dag meer en betere kapperswedstrijden komen en elk van deze wedstrijden een kans biedt om uit je comfortzone te stappen, jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen.

Verder bieden deze wedstrijden je een platform om jezelf te promoten in de kappersbranche en, nog belangrijker, je salon onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten. Bij Estetica Magazine begrijpen we de waarde van wedstrijden in de branche en daarom steunen we twee van de meest prestigieuze wedstrijden op mondiaal niveau: de AIPP Awards en de International Hairdressing Awards.

Je kunt de AIPP Awards het beste vergelijken met de Golden Globes - prijzen die door de pers worden toegekend - en de International Hairdressing Awards beschouwen als de Oscars. En als de filmwereld deze twee prijzen heeft, waarom onze sector dan niet? De winnaars van de AIPP Awards worden gekozen door professionele kappersmagazines uit de hele wereld en de winnaars van de International Hairdressing Awards worden gekozen door de kappers zelf, vertegenwoordigd door een prestigieuze jury bestaande uit iconische haarstylisten die de waardering van hun collega's hebben verdiend. De inschrijving voor de AIPP Awards is inmiddels gesloten, maar aan de International Hairdressing Awards kun je nog tot 16 september 2019 deelnemen!

Maar houd in gedachte: winnen betekent niet altijd de eerste plaats behalen! Winnen betekent het beste uit jezelf halen. Winnen is jezelf aan de wereld tonen buiten de vier muren van je salon, om zo een voorbeeld voor anderen te kunnen zijn. Of je nu een award mee naar huis neemt of niet, de inspanning om jezelf te verbeteren en met andere kappers te meten, heeft je al beter gemaakt dan je gisteren was.

Cover: The Insiders
Hair: The Insiders team
Photography: Hans de Vries
Styling: Lisa Dymph Megens
Make-up: Judith Neyens
Model: Sofie Oosterwaal

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL