top news

Magazine

Estetica NL april-juni 2017

maandag, 24 april 2017 07:40

De digitale wereld neemt zonder twijfel het leven van heel veel mensen in beslag. Bijna iedereen lijkt tegenwoordig overal en altijd iets te moeten doen op een smartphone of tablet.

Het goede nieuws voor onze creatieve industrie is dat er een geweldige positieve kant zit aan al dit digitale bewustzijn. Iedereen kan zowel een bijdrage leveren aan als delen in een onbeperkte bron van creatief beeldmateriaal met een wereldwijd bereik. Wat vroeger voorbehouden was aan een paar professionals die in staat waren om een fotoshoot te ensceneren én bekostigen, is nu binnen handbereik voor miljoenen hairstylisten.

Als je een idee hebt voor een verrassende look of een nieuwe collectie, dan kun je deze creëren, high-res digitale foto’s nemen, ze een beetje verbeteren en bewerken en daarna online publiceren - allemaal direct vanaf je smartphone of tablet. Technologie heeft van ons een wereldwijde industrie van individuen gemaakt met de kracht om onszelf te uiten!

Met 22 edities wereldwijd, digitale platforms die momenteel maar liefst 120.000 bezoekers per maand trekken en op social media een bereik van meer dan 500.000 fans en volgers, is EsteticaNetwork de droombestemming voor hairstylisten en andere professionals in de kappersbranche die hun horizon willen verbreden.

Wil je geen enkel nummer van Estetica NL missen? Neem dan een jaarabonnement voor slechts €19,95.

Cover: The new KMS - Style Matters

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL