top news

Looks

Braided look

vrijdag, 16 januari 2015 12:11

Hairstylist Ashley Streicher creëerde een braided look voor actrice Joanne Froggatt tijdens de Golden Globes. Inspiratie haalde Ashley uit de prachtige exclusieve Marchesa jurk: blauw, strapless en bedekt met bloemen.

“Ik kijk ook altijd graag naar de modeshow van de designer die de klant draagt voor inspiratie. Joanne wilde aanvankelijk haar haren los dragen, naar één kant met getextureerde golven, maar ik vond deze avond té speciaal voor saai haar."

"De bovenkant van haar jurk en haar oorbellen zijn prachtig en na een aantal gesprekken met haar stylist, Brad Goreski, besloten we dat het het mooiste was om haar haren opgestoken te dragen.  Zowel Brad als ik waren het eens over een frisse, moderne braided look en ik koos voor een kroon omdat… Waarom niet? Ze is genomineerd!" 

Get the look
Stap 1) Spray UNITE 7seconds Condition in vochtig haar en föhn het haar droog.
Stap 2) Borstel, halverwege het drogen, UNITE Blow & Set vanuit de lengte van het haar naar de punten.
Stap 3) Breng zodra het haar droog is UNITE Expanda Dust aan op de haaraanzet om textuur en hold te creëren en borstel het haar vervolgens naar achteren. 
Stap 4) Maak een losse scheiding in het midden voor het creëren van een Franse vlecht vanaf de zijkant naar het midden en herhaal dit aan de andere kant. 
Stap 5) Zet beide vlechten vast met een rubberen elastiekje en breng UNITE Expanda Dust aan op beide vlechten alvorens ze een beetje uit elkaar te trekken voor een levendige textuur.
Stap 6) Verzacht kleine uitstekende plukjes haar met een klein beetje UNITE Second Day.
Stap7) Finish de look met UNITE Session Max Spray voor een stevige hold.

  • HAAR DOOR ASHLEY STREICHER VOOR JOANNE FROGGATT



  •  

Related items

  • Nieuwe distributeur Framesi 16 januari 2015

    Proud 24•7 is sinds 1 oktober jl. de exclusieve distributeur van Framesi in Nederland. Framesi ontwerpt innovatieve producten, die de creativiteit van kappers over de hele wereld stimuleren.

  • Curls curls curls 16 januari 2015

    Grote krullen, kleine krullen, losse krullen. Ze zijn altijd zacht en veerkrachtig met de producten uit de nieuwe BOING lijn van UNITE.

  • Volumegevend of gladmakend? 16 januari 2015

    Vanwege de enorme populariteit van de stylingproducten Lazer Straight Relaxing Fluid en Boosta Volumizing Spray introduceert Unite nu twee shampoos en conditioners die hier perfect op aansluiten.

  • Hydratatie, glans en bescherming 16 januari 2015

    Unite introduceert twee nieuwe producten in de 7Seconds cult range: een shampoo en conditioner. Ervaar je haar op z’n best in slechts 7 seconden.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL