top news

Events/Nieuws

Finalisten All-Star Challenge bekend

donderdag, 16 april 2015 08:16

Het aftellen is voorbij! De vijftien internationale finalisten van de American Crew All-Star Challenge 2014-2015, dé men's hairstyling wedstrijd, zijn bekend.

American Crew, marktleider in professionele haarproducten voor mannen, introduceerde de eerste producten in 1994. Dit leidde tot een revolutie in de industrie en maakte de weg vrij voor mannenverzorging, zodat het de krachtige industrie kon worden die het vandaag de dag is.

De All-Star Challenge gaat over erkend worden als de beste stylist voor mannen ter wereld. Het combineert de belangrijkste aspecten van de kunst van men's grooming. Dit omvat het knippen, het model en de foto en brengt ze allemaal samen om de ultieme interpretatie van de American Crew man te creëren.

De finalisten van de wedstrijd zijn bekend! David Andreas Kyrkiris (Canada), Kevin Birk (Denemarken), Guillaume Fort (Frankrijk), Marcel Kuchenbrod (Duitsland), Zsanett Fabian (Hongarije), Sergio Criscino (Italië), Armando Rivas de la Cruz (Mexico), Inger Lise Moa (Noorwegen), Jaime Ruiz Tello (Peru), Krzysztof Chodorski (Polen), Raul Santana (Spanje), Homan Taghizadeh (Zweden), Leonard Cakolli (Zwitserland), Sergiy Shapochka (Oekraïne) en Alyssa Brasket (USA).

De jury bestond uit: David Raccuglia (oprichter van American Crew), Sergi Bancells (General Manager van Estetica Magazine USA, Spanje en Latijns-Amerika), Jerome Kantner (All-Star Challenge Global Champion 2013-2014), Wayne Gross (Fashion Director van Maxim Magazine) en Paul Wilson (Artistic Director van American Crew en mede-eigenaar van Art + Science Salon in Chicago).

Related items

  • All-Star Challenge 2020 16 april 2015

    Luke Blom van Van de Hare Amsterdam Barbers is door American Crew uitgeroepen tot de Nederlandse winnaar van de All-Star Challenge 2020.

  • All-Star Challenge 2019 benoemd twee winnaars 16 april 2015

    Niet één, maar twee winnaars tijdens de finale van de All-Star Challenge in New York! Emma Jankowski uit Amerika en Blade Pullman uit Australië werden beiden benoemd tot Global Winners.

  • Nederlander in finale All-Star Challenge 2019 16 april 2015

    Pieter-Theo Zuurbier van salon Nature Hair Experience in Arnhem is één van de vijftien finalisten van de American Crew All-Star Challenge 2019.

  • Video alert! Style for the Road 16 april 2015

    American Crew en Harley-Davidson Motorcycles hebben hun krachten gebundeld om de waarden te laten zien die ze delen: het creëren van een unieke en onovertroffen ervaring voor mannen van de wereld. Het resultaat? Een verbluffende collectie en videocampagne.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL