top news

Events/Nieuws

Opening Night van American Crew

woensdag, 12 november 2014 08:33

American Crew bracht tijdens de Opening Night 2014 catwalkshow een ode aan de klassieke en tijdloze looks, die men's grooming de afgelopen twee decennia hebben gedomineerd.

"Vanaf dag één is de focus van American Crew mannen en barbering. Er is veel veranderd sinds die tijd, maar we blijven trouw aan een ding: we geloven in de kracht van stijl en de mogelijkheid om elke man te transformeren", aldus David Raccuglia, founder van American Crew. "De catwalkshow geeft ons de kans om te laten zien wat de toekomstige trends zijn op het gebied van mannenverzorging, en om ons erfgoed te herdenken."

Voor de drie looks - Rocker, New Classic Man en Sport - worden drie originele American Crew stylingproducten gebruikt: Firm Hold Styling Gel om de basis voor de looks te creëren, Pomade voor glans en een medium hold finish en Light Hold Texture Lotion in de baarden voor een ruime hoeveelheid gloss.

Rocker: Is geïnspireerd op de punk rock scene met een kapsel dat ideaal is voor uiteenlopende lengtes aan de zijkant. Start met American Crew Firm Hold Gel en kam het haar naar achteren, terwijl je het haar aan de voorkant lang en rommelig houdt. 

New Classic Man: Haalt de klassieke elementen van een American Crew man erbij met traditionele tondeusetechnieken. Krachtig met veel glans en getextureerde baarden. Retro vibes! Gebruik American Crew Light Texture Lotion in de baard voor een gezonde glans. 

Sport: Legt de traditionele American Crew klassieke snit vast voor een sportief, mannelijk imago. Met de tondeuse en het scheermes wordt een glad oppervlak gecreëerd met een strakke vorm. American Crew Pomade geeft beweging aan de zijkanten. 

"Deze showsegmenten bevatten elementen uit de geschiedenis van men's grooming. Onze looks bevatten klassieke stijlen die opnieuw zijn uitgevonden om aan de behoeften van de moderne man te voldoen", aldus Paul Wilson, American Crew Artistic Director. We gaan terug naar onze roots en ontwikkelen de stijlen en trends die we de afgelopen 20 jaar hebben gecreëerd verder." 

Photos: Chris Sessions

  • American Crew Opening Night 2014: Rocker Segment



  • American Crew Opening Night 2014: New Classic Man



  • Martin Flaherty, General Manager USA, Revlon Professional Brands, en Laurence Hegarty, Co-Founder American Crew



  • David Raccuglia, American Crew Founder



  • American Crew Opening Night 2014: Sport Segment



  •  

Related items

  • All-Star Challenge 2020 12 november 2014

    Luke Blom van Van de Hare Amsterdam Barbers is door American Crew uitgeroepen tot de Nederlandse winnaar van de All-Star Challenge 2020.

  • All-Star Challenge 2019 benoemd twee winnaars 12 november 2014

    Niet één, maar twee winnaars tijdens de finale van de All-Star Challenge in New York! Emma Jankowski uit Amerika en Blade Pullman uit Australië werden beiden benoemd tot Global Winners.

  • Nederlander in finale All-Star Challenge 2019 12 november 2014

    Pieter-Theo Zuurbier van salon Nature Hair Experience in Arnhem is één van de vijftien finalisten van de American Crew All-Star Challenge 2019.

  • Video alert! Style for the Road 12 november 2014

    American Crew en Harley-Davidson Motorcycles hebben hun krachten gebundeld om de waarden te laten zien die ze delen: het creëren van een unieke en onovertroffen ervaring voor mannen van de wereld. Het resultaat? Een verbluffende collectie en videocampagne.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL